Без категория

Вяра: Английският актьор Бен Крос прави загар на минерален плаж в Гоце Делчев, домакинята Дафина Гюрова го глези с боб, пълнени чушки и домашно вино

Дафина-Гюрова-посрещна-в-компрекс-Барото-известни-български-и-холивудски-звезди-copy

Земен човек е, не ни шашка с холивудски претенции, отдъхва си персонала на басейна

Английският актьор Бен Крос, известен в България с култовата си роля на Капитан Немо, разпуска край Гоце Делчев. Бен Крос от няколко дни се радва на отлично гостоприемство на семейство Дафина Гюрова и Михаил Зортев. Актьорът плажува на минералните басейни и прави добро впечатление на персонала, че е земен човек. „Той просто е един обикновен човек, без каквито и да е специални изисквания и претенции”, коментират от персонала. Крос обожава българската кухня. Салатите с български домати и българското сирене са сред любимите му ястия и мезета. Обича боб, пълнени чушки, скара, както и харесва да вдига наздравици с българско вино. Специалните ястия и различните гозби се приготвят лично от Дафина Гюрова.

с-персонала-и-цалицата-на-кухнята-Дафина-Гюрова-copy

Самият Бен Крос е от съвсем обикновено семейство, което явно не е забравил през всичките си години на слава, коментират впечатлени гоцеделчевци, след като се запознали изцяло с биографията на известния артист. Според тях, макар и много известен и богат, Крос е останал земен човек, защото е израснал в съвсем обикновено семейство, не е забравил корените си и е тръгнал към върха от най-долното стъпало.

Известният актьор е роден в Лондон, в работническо семейство на ирландски католици.Майка му е била чистачка, а баща му – портиер и прислужник. И той самият първоначално се захващал с различни работи, бил е чистач на прозорци и сервитьор. Бил е и главен дърводелец на Националната опера на Уелс.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене