Момиченце е първото бебе за 2021 година в Разлог

Първото бебе в МАЛ Разлог е родено минути след като посрещнахме новата година. В 2 часа и 11 минути на първи януари на бял свят идва малката Емине.

Майката е Атидже Юрук от село Юруково, раждането е преминало спокойно и без усложнения и двете се чувстват добре.

На втори януари е родено и първото бебе, което пък е от Разлог с майка Иванка Карталова и бебе Марияна.

Последното бебе за 2020 г. в АГО и Родилно отделение в МБАЛ Разлог е родено в последните минути на годината. На 31.12. в 22.08 ч. бебе Мартин с майка Цветелина Илиева. В тревожната „корона“ година 2020 в Родилно отделение в МБАЛ Разлог са се родили общо 282 бебета, за сравнение с предходната 2019 година са родени 278 бебета.

Екипът на АГО предоставя услуги отговарящи на стандартите на добрата медицинска практика. Това, което прави работата на отделението уникална и което е притегателен център за раждащата жена е преди всичко отношението на персонала към пациента, като към личност, информираността относно провежданите медицински дейности.

Отделението е добре оборудвано с най-съвременна апаратура за посрещане нуждите на бременната и раждащата жена. От родилно отделение в МБАЛ Разлог си пожелавам тази година истински „бейби бум“, много здрави бебета, щастливи майки и много здраве и спокойствие на всички жители на Разлог и съседните общини, които ползват здравни услуги от болницата в Разлог./БНР/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене