Най после след близо тридесет години чакане мощният консорциум ГРОМА ХОЛД даде старт на асфалтирането на пътя до хаджидимовското село Абланица

Най после след близо тридесет години чакане мощният консорциум ГРОМА ХОЛД даде старт на асфалтирането на пътя до хаджидимовското село Абланица.

Това е  пътя който свързва трите общини Гърмен -Хаджидимово и Сатовча. Обектът е много -голям, увери се репортер на Топ Преса на място и е на стойност около 35 000  000 лв . Това е дългоочаквано решение на един сериозен проблем. Ще съживи районна както и ще облекчи трафика, коментират местните с благодарност към местната власт на Хаджидимово, Гърмен и Сатовча. На обекта присъстваше изпълнителния директор на фирмата Николай Чивиев, който даде старт на асфалтирането и увери че фирмата работи на пълни обороти за скорощното завършване на обекта.

Решаването на дългогодишен проблем като този, настина вля положителни емоции сред местното население. Регионът на общините Хаджидимово, Гърмен и Сатовча е силно населен и добре икономически развит. С новата инфраструктура това развитие ще продължи, коментират познавачи пред Топ Преса. Чрез медията ни те изразяват благодарност на кметовете на своите общини, към държавата и на й- вече към консорциума изпълнител за съвестната работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене