Бивш възпитаник на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев изненада ученичка от същото училище с уникални коледни подаръци

Бивш възпитаник на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев изненада ученичка от същото училище с уникални коледни подаръци – лаптоп и месечна стипендия от 100 лева

Ученичка от ПМГ „Яне Сандански“ в град Гоце Делчев получи своя подарък дни преди Коледа. Бивш възпитаник на елитното школо, който пожела анонимност, подари на Ф. К. лаптоп. Сюрпризът за нея обаче не свърши само с това. Освен електронното средство, с което ще може да участва в онлайн обучението, тя получи и персонална стипендия, осигурена от същия спонсор, в размер на 100 лв. месечно. Средствата момичето ще получава цяла учебна година, като в самото навечерие на празниците на ученичката на ПМГ бяха преведени средствата за месеците септември, октомври и ноември.

„Радвам се, че в нашето училище бе сътворена една от добрите новини в нашия град и региона. Едно рамо, съпричастност към човек в нужда и израз на доброта, които бяха демонстрирани от бившия ни ученик, по чиято молба няма да спомена името му, но ще си позволя да посоча инициалите му – П. П. Този акт показва отново, че тук, в ПМГ, се възпитават не само знаещи хора, но и едни личности, които народът ни ненапразно нарича с една дума – ЧОВЕЦИ.

Искам да благодаря от името на училището и Ф.К. за жеста с надеждата още добри неща тепърва да предстоят за всички нас.“ – сподели развълнувана госпожа Елка Божикова – директор на ПМГ „Яне Сандански“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене