Пророчеството на Ванга за 22 декември съвпада с мощно слънчево избухване

В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната сляпа българска гадателка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга.

Въпреки факта, че тя почина през август 1996 г., и досега на повърхността продължават да изплуват нейни нови пророчества. През март тази година например имаше новина, че Ванга, оказва се, предупреждава за появата на коронавируса.

Нейният приятел Сергей Кастарной, който бе участник в предаването „Всъщност“ по Първи канал, обясни, че му е позволено да съобщи за това пророчество само седем дни преди пандемията. Сега той иска да предупреди за датата 22 декември 2020 г. Освен това Кастарной обяви кога коронавирусът ще отстъпи, пише вестник „Московский комсомолец“.

„На датата 22 декември 2020 г. се падат пет двойки“, отбеляза Косторной и добави, че ако човечеството не промени мисленето си, продължи да гони печалба и да води войни, тогава светът може да бъде погълнат от пандемия на друго сериозно заболяване.

„Позволи ми да направя прогноза за коронавируса само седем дни по-рано“, обясни той. В тази връзка Кастарной отбеляза, че 22 декември трябва да се чака с повишено внимание, тъй като думите на Ванга за тази дата са много тревожни: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“.

Той припомни, че на 21 и 22 декември според учените ще има страшно слънчево избухване. „Как ще се отрази това на психиката на хората?“ – пита Косторной.

Що се отнася до датата, когато пандемията на коронавируса ще отстъпи, той също посочи конкретна дата. „На 20 март, денят на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, каза той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене