Непълнолетната Емануела Панделиева роди момче от гърка Паблос Кортидис! Обещава – ще си гледам детето въпреки неговото отношение!

.

Емануела Панделиева непълнолетното момиче израснало в дома за сираци в град Гоце Делчев за което Топ Преса писа, че е бременна от гръцкият гражданин Паблос Кортидис, роди момче преди ден.

Както писахме тя живее в дом за непълнолетни в неравностойно положение в град Видин, след като домът в град Гоце Делчев беше затворен. Топ Преса се свърза с момичето посредством нейни приятели в Гоце Делчев която каза : „Да, ще си гледам детето. Нямам никакво намерение да го оставя да живее моя живот, изоставено и по домове. Лоши хора да се възползват от него…“ на въпросите зададени за неговия баща Емануела отказа да говори с думите „Не искам да се сещам за този човек“.

След като статията ни свързана с драмата на това дете излезе на бал свят се появи много информация по случая. Само в района на град Гоце Делчев въпросният грък се представял за „бизнесмен“ и подлъгал още момичета от които има деца. Една от тях е Величка С., която за щастие е пълнолетна дори се оженила за него, родила дете от него, но след време пишман бащата ги изоставил лудвайки по друга на години достойна да му бъде дъщеря. Местни хора споделят че Кордитис се правил на голям сваляч, хвалел се че върти десет момичета и всички били лудо влюбени в него. Ако в случая не беше намесено непълнолетно момиче с удоволствие бихме нарекли цялата тази афера „Неврокопският Опасен чар“, но категорично смятаме че не е редно да се гаврим със злата съдба на едно объркано от живота дете която преди ден роди дете заради наивността си и извратеността на един … нагъл грък.

Сагата продължава! Очаквайте продължение!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене