К. Хазуров се завърна в Израел

Костадин Хазуров

Костадин Хазуров се завърна в Израел, но няма да играе в „Бней Сахнин“, където е сред особено обичаните футболисти. От края на седмицата 29-годишният нападател е състезател на „Макаби“(Петах Тиква), с който подписа контракт за 1+1 година. Преди две години с екипа на „Бней Сахнин“ той бе втори при реализаторите в шампионата, а приносът на родения в Гоце Делчев таран за спасението от изпадане бе повече от значителен.

Костадин Хазуров имаше възможност да играе и в евротурнирите, след като нескрит интерес проявяваше датският „Олборг“. През лятото се заговори за интерес към неврокопчанина от холандския „Вилем II“ и дори от казахстанския „Иртиш“, но в крайна сметка до подпис не се стигна.

В един момент имаше опция за завръщане в България, след като от „Литекс“ лично мениджърът на отбора Стойчо Стоилов излезе с оферта към него. По-късно и „Локомотив“(София) даде да се разбере, че няма нищо против да вземе гоцеделчевеца при себе си, но желанието на юношата на „Пирин“(Благоевград) да не се завръща все още в България надделя и той предпочете размирния в момента Израел, където през уикенда започна първенството, в което новият му отбор трябваше да играе срещу „Ашдод“.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене