Народният представител Георги Динев: Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който за пореден път засвидетелства своята подкрепа за развитието на Община Петрич

С постановление на Министерски съвет от днес се отпускат 2 000 000 лева към бюджета на Община Петрич за „Реконструкция на уличната мрежа и прилежащата техническа инфраструктура в населените места от Община Петрич“
Още едно доказателство, че доброто сътрудничество между местната и централната власт е единствено в полза на българските граждани.
Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който за пореден път засвидетелства своята подкрепа за развитието на Община Петрич.
Благодаря и на г-н Димитър Бръчков, който в качеството си на кмет винаги е поставял пред отговорните лица в държавата и пред мен проблема с подобряването на инфраструктурата, най-вече в селата от Община Петрич.
Не на последно място искам да благодаря на Областния координатор на ПП ГЕРБ г-н Андрей Новаков, както и на моите колеги от областта, за съвместната ни работа и взаимната подкрепа за реализирането на всички проекти в област Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене