Народният представител Александър Мацурев: Предоставям 100 кг. телешко месо, с което да се приготвя обяд за лекарите и пациентите в кухнята на МБАЛ „Иван Скендеров“ – гр. Гоце Делчев

Всички знаем, че в момента болниците и медиците ни са под голям натиск. За това днес с общинския ръководител на ПП ГЕРБ Гоце Делчев – Никола Джингаров, посетихме многопрофилната болница в града. Тя обслужва 4 общини – Гоце Делчев, Сатовча, Хаджидимово и Гърмен, а напоследък и жители на Доспат и Пазарджишко.
Трудно е за всички, това сподели с нас директорът на болницата д-р Петър Филибев. Въпреки това ни зарадва с добри новини-през последната седмица се отчита спад на заболеваемостта в района.
Медицинското заведение е снабдено с всички необходими медикаменти, предпазни средства и дезинфектанти. Д-р Фибилев ни каза, че в болницата имат кухня, в която приготвят храната за пациентите и медиците. За да сме полезни, реших да предоставя 100 кг. телешко месо, с което да се приготвя обяд за лекарите и пациентите в кухнята на МБАЛ „Иван Скендеров“. Месото е поръчано и още утре ще бъде транспортирано до там от колегата Никола Джингаров.
Искрено се надявам тенденцията за намаляване разпространението на COVID – 19 да се запази, а това зависи от личната отговорност на всеки от нас!
Поздравявам лекарите за героизма и всеотдайността в грижите към пациентите!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене