За трета поредна година Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев е включено в списъка на иновативните училища

През учебната 2020/2021 година в иновацията „Мисловни карти“ бе включена още една паралелка – IIIб клас, с класен ръководител г-жа Катерина Щранкова.

Интерактивните методи на учене съпътстват обучението на третокласниците. Още от постъпването си в първи клас учениците изготвят ученически проекти, табла, мисловни карти и др. Затова с готовност и желание за работа те активно участват в прилагането на иновацията от началото на тази година. Часовете по човекът и природата са любими на учениците. В тях, при изготвянето на мисловните карти третокласниците, напътствани от учителката си преобразуват дълъг списък от монотонна информация в цветна, лесно запомняща се диаграма.

Учениците с лекота се справят с изработването на пъстрите мисловни карти, използват ги в самоподготовката си и при систематизиране на изучения материал. Използването на интерактивния метод се осъществява и в условията на обучение от разстояние в електронна среда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене