Даниела Савеклиева поръчва на медии: Съсипете Новаков, от него нищо не става! По мое време имаше партиен живот!

Интригите и вътрешно- партийните войни в управляващата партия ГЕРБ не са от вчера или днес. Топ Преса е медиен ветеран в региона и вече над десет години следи, актуалната и реалната политическа обстановка в областта и единствената, регионална медия, която е основен известител и обществен изяснител.

В ГЕРБ – югозапад сякаш войните на ниво ръководство определено са ежедневие. Като се започне преди време от Хаджигаев – Камбитов и се стигне днес до Савеклиева – Новаков. Всъщност настоящият депутат от ПП ГЕРБ  и бивш областен координатор на партията за Пиринския край, от първия ден не приема вменената и вина за изборният провал на партията и в нашия край по време на местнитя избори. Както е известно Савеклиева, подаде оставка след медиен натиск оказан предимно от Топ Преса, но това определено не е кротна, а я мотивира.

Югозападният таблоид има индикации и увереност, че в най – скоро време ще се появи ударна медийна кампания срещу настоящият областен лидер на партията – Андрей Новаков. Има проведена тайна среща между настоящата депутатка и двама – трима издатели и тук е мястото да кажем, че няма да скрием че на тази среща бяхме поканени и ние.

Всъщност идеята на Савеклиева не е чрез клевети и медийна кал, да събаря Новаков, а по скоро с факти и истина да измие срама от името си за „лице на провала“ за да може да се номинира за следващата листа на ГЕРБ. Народният представител иска от медиите, да пишат обективното – че областта буквално е без партийно ръководство, защото за Новаков – Брюксел е по важен от Благоевград, например. Въпросът е до къде смятат да я карат гербаджиите в Пиринско с това масово и ежедневно взаимно подливане на вода? В едно е права поне Савеклиева, в едно от твърденията и има огромна доза логика- докато тя беше областен координатор в партията имаше партиен живот. Сега всичко е мъртвило, свило се по мишите дупки и чакат бурята да отмине. Вместо да бъдат на първа линия като първи партийци! Лош и неефективен модел! Модел наложен от новия областен лидер – Новаков! За това Савеклиева е права!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене