Негативни тестове за COVID-19 за Кобрата и екипа му

Хърн: Джошуа изглежда сензационно, Аръм: Пулев е здрав и готов за бой

Кубрат Пулев и екипът му са с негативни резултати за коронавирус, съобщи промоутърът Еди Хърн в социалната мрежа „Туитър“. Кобрата и хората от щаба му пристигнаха в Лондон късно в събота вечер и веднага бяха подложени на PCR тестове, като изчакаха резултатите в изолация в хотелските си стаи.

„Отбор Пулев е с негативни тестове за COVID-19. Браво“, написа Хърн, който е доволен, че едно от препятствията пред сблъсъка с клиента му Антъни Джошуа е преодоляно успешно.

Пулев и Джошуа ще се изправят един срещу друг в битка за световния връх в тежка категория на 12 декември. Очаква се големият мач да започне около 22.30 часа английско време, което е 00.30 часа на 13 декември българско време.

От промоутърската агенция на Хърн – „Мачрум“, която отговаря за организирането на двубоя, публикуваха видео от пристигането на Кубрат Пулев. „Аз съм най-добрият. Дошъл съм за победата и ще я взема. Ще съм новият световен шампион“, зарече се Кобрата.

Неотлъчно до Кубрат е брат му Тервел Пулев. „Когато цял живот следваш определен път и накрая въпреки възходи и падения нещата се подредят, разбираш, че мечтите се сбъдват и Бог не те изоставя“, написа Тервел в профила си в „Инстаграм“ и добави: „Благодарности на всички за подкрепата към моето братче. Нека оценим смелостта му, силата, волята, българския дух и борбеност наследени от предците ни!“

Джошуа пък е в невероятна форма, по думите на агента му Еди Хърн. Вчера го видях, изглежда абсолютно сензационно. Учи се, удря здраво и бързо. Очаквам тежък мач с Кубрат Пулев, но също така мисля, че Антъни ще го унищожи“, заяви Хърн, цитиран от вестник „Сън“. „Мисля, че ще го пречупи“, добави боксовият мениджър.

Противоположното е мнението на промоутъра на Кобрата – Боб Аръм. „Чака ни една съвсем различна история от втория мач на Джошуа с Анди Руис. Просто ще е различно, когато си изправен срещу здрав и готов за бой Пулев. Той е в отлична форма и е наистина добър боксьор“, коментира Аръм, който смята, че Кобрата е способен да нокаутира британския шампион.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене