Срам и резил! „Стожерът на правдата в Г.Делчев“ бизнес дамамата Ана Желязкова заловена да краде от държавата!? Обявават я за национално издирване?

„Стожетър на морала“, „борецът за правдата“, „протестър номер едно на Неврокопско“, бизнес дамата Ана Желязкова на прицела на прокуратурата, НАП и МВР заради укриване на данъци. 

От отлично осведомени източници Топ Преса разбра, че преди дни в обекта намиращ се на местността „Мочура“ собственост на фирмата на Желязкова- АНА ЕООД, със седалище и адрес на улица „Потока“ в града, е извършена акция на МВР по линия на „Противодействие на икономическата престъпност“, съвместно с НАП и Инспекция по труда.

В хода на акцията била извършена контролна покупка на палета, на стойност по 52 лева, от работникът на Желязкова с имена – Петко Благоев Петков, който не предоставил касов бон за извършената сделка нито документ за произход на стоката. Което е и данъчно и наказателно престъпление. По случая има констативен протокол. Представителите на останалите институции също извършили проверка след „контролната покупка“ и също били костатирали серия нарушения.

От Инспеция по труда и НАП моментално потърсили управителката Желязкова, която уплашена от това което се случва в търговския и обект събрала документацията и изчезнала в неизвестна посока. Случаят е докладван на прокуратурата. Предстои произнасяне.

Заради факта че Желазкова се покрила и избягала, бил връчен протокол и призовка на нейни близки и роднини да се яви идната седмица в МВР, НАП и Инспекцията по труда с нужните за акцията документи, в противен случай щяла да бъде обявена за национално издирване.

Подробности обчаквайте в понеделник! 

Припомняме коя е скандалната Ана Желязкова и колко струва: 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене