Хороскоп за 4 декември! Кошмарен ден за три зодии

ОВЕН

Петък е особено добър ден за вашата активна служебна дейност. Освен че сте заредени с много енергия, делата ви ще се развиват успешно, защото сега липсват пречки, които могат да окажат негативно влияние. Днес са характерни и добрите новини, но денят не ви предоставя положителни възможности за осъществяване на пътуване.

ТЕЛЕЦ

Петък се характеризира с придобивки за родените под Телец. Те ще дойдат от вашата работа. Днес денят е много щастлив за вас и всеки може да се възползва от възможностите си, но това трябва да става в рамките на умереното. Ще ви изненадат приятни новини, свързани с възможност за нови придобивки. Бизнесмените да внимават.

БЛИЗНАЦИ

Много положителен ден е петък и се характеризира за вас с новини, придобивки, домашен успех, служебна реализация. Радостната новина при някои от вас днес идва от чужбина и се отнася до материално имущество, което ще ви бъде осигурено по линия на наследство. Денят не е много добър за пътуване.

РАК

Петък се характеризира с успехи за родените под Рак, но само при положение че сте физически здрави. Не е много сигурно, че е така, и е хубаво да обърнете сериозно внимание на състоянието си. Много добри контакти се очертават днес при Раците, както и положителните възможности в сферата на бизнеса.

ЛЪВ

Днес Лъвовете ще имат доста късмет в областта на финансите и деловия живот, но едновременно с това се прокрадва една негативна тенденция, която сочи за вероятността да бъдете измамени по някакъв начин. Още една част от вас е в неблагоприятно положение днес и това се отнася до здравословното състояние.

ДЕВА

Доста добър е петък за вас. Сега можете да се реализирате по неочаквано полезен начин. Мобилизарани сте и действате пряко по задачите си. За това главна причина могат да се явят двама души, чиито възможности са огромни, а благосклонността им към вас подчертана. Действайте без забавяне и не бъдете подозрителни. Ще съумеете да запазите позициите си в службата.

ВЕЗНИ

Петък е негативен от гледна точка на вашите контакти, както и за пътуване. И ако действително ви предстои да пътувате по делови въпроси, просто се откажете. Този ден може да изиграе важна роля за бизнесмените и по-скоро в отношенията с партньорите или съдружниците им. Става дума за ново, успешно развитие на вашия бизнес.

СКОРПИОН

На много категории се делят днес Скорпионите. За едни денят ще бъде успешен, при други той е изпълнен с проблеми. Всички от тях са разрешими, достатъчно е само да действате последователно и да не попадате под влияние на емоционалното мислене. Почти на всички от знака днес ще бъде невъзможно да действат в сферата на финансите. За бизнесмените – положителни новини от партньорите.

СТРЕЛЕЦ

В петък негативността при някои от вас се свързва със здравословното състояние, иначе, общо взето, денят е добър. Професионалните успехи са част от същността ви днес. Бизнесмените имат добри възможности за печалби и това най-често става с подкрепата на партньорите. В петък едва ли ще осъществите полезни контакти с приятели. Денят ще завърши с някакво празнуване в дома ви, очаквайте изненада.

КОЗИРОГ

Козирозите могат да се надяват на един прекрасен петък. Известен негативизъм хвърля фактът, че трябва да върнете нещо, което дълго време сте ползвали, но не ви е принадлежало. Но това по никакъв начин не може да наруши възходящата градация на развитие по делови въпроси. Потърсете помощ от колега да довършите професионалния си ангажимент. Добри възможности имате за контакти.

ВОДОЛЕЙ

Вие ще се сблъскате с трудности днес, но те не са непреодолими и в повечето случаи касаят личните ви дела. За сметка на това добро развитие имат вашите професионални възможности и най-често става въпрос за реализация на планове. От гледна точка на придобивките в петък вие не сте лишени. Много от вас ще бъдат зарадвани от добри вести. Днес ще имате ново запознанство.

РИБИ

Сега са характерни някои професионални трудности за Рибите, които обикновено имат конфликтно начало и се свързват с емоционалните взаимоотношения между вас и началниците ви. Проблемът има няколко страни, но той ще бъде разрешен с помощта на човек от службата ви. Добри възможности имат бизнесмените между вас и сега сте в състояние да осъществите действията си. Работете, без да показвате непрекъснатото си недоволство. Отърсете се от притесненията, които блокират работата ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене