Хороскоп за месец март – какво да очаквате?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви хороскоп за март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате през новия месец.

Овен

Един от най-продуктивните ви месеци, когато Слънцето ще навлезе във вашия знак и, при добро желание, бихте могли да напреднете максимално бързо. Без проблеми ще отстоите интересите си и ще заемете лидерски позиции, ако синхронизирате действията си с тези на колектива. Активната ви жизнена позиция ще вдъхновява и стимулира околните, а отделно от това ще им вдъхва увереност. Участвайте без опасения във всякакви публични инициативи. Мнението ви ще бъде чуто и позицията ви – подкрепена. Единственото неудобство ще е, че задълженията ще ограничат времето за почивка и общуване с близките ви, което може да предизвика недоволство от тяхна страна.

Телец

Почти непрекъснато ще привличате вниманието, но бъдете готови, че освен комплименти ще получавате и критики. По време на участие в различни публични мероприятия ще се случва да попадате на личности, които умишлено ви провокират към конфликт само и единствено да навредят на позициите и доброто ви име. Поддържайте изказванията си в рамките на добрия тон. Не е във ваш интерес да ви въвличат в интриги. Не обсъждайте проектите, финансовото си състояние и личните отношения. Те трябва да останат ваша неприкосновена лична територия. Ако изпитвате желание и необходимост, бихте могли да възстановите част от изоставените и неподдържани от години контакти.

Близнаци

Предстоят пътувания, интензивни контакти, поредица от разнообразни събития. Ще се наложи да издирите, обработите и частично да усвоите огромно количество информация. Дори да попаднете в някаква неприятна ситуация, която временно да ви развали настроението, не се поддавайте на мрачни мисли. Каквото и да се случи, ще се размине без особени вреди за самите вас. Периодът е благоприятен за повишаване на квалификацията ви, за усвояване на нови знания и, в случай че сте си го поставили за цел, за търсене на нова работа. Въпреки сериозната си заетост ще е добре да намерите баланс между личните и деловите отношения. През втората половина на месеца обстановката ще е по-спокойна, посветете част от времето на личните си предпочитания.

Рак

Няма да се наложи да се справяте със сериозни проблеми. Изпълнението на задачите ви ще протича гладко, като ще можете да дадете начален тласък и на някои изостанали дейности. Обстановката на работното място ще е спокойна. Всеки член на екипа ще търси синхрон с останалите и с общи усилия бихте могли да подобрите цялостните условия на работа. Обстоятелствата ще се развиват така, че ще можете да подобрите личните си резултати, използвайки натрупан чужд опит и приложени при сходни казуси практики. Преценете обективно ресурсите, с които разполагате. Може би ще са достатъчни за стартиране на поне един от творческите проекти, които ви вдъхновяват.

Лъв

Изненадите ще ви застигат буквално ежедневно. Почти сигурно е, че ще попадате и в неясни, заблуждаващи, странни ситуации. Как да се измъкнете от тях ще ви подскаже интуицията. Що се отнася до реализацията на творческите ви проекти и заниманията, осигуряващи ви професионален напредък, за тях се придържайте към логиката в комбинация с вдъхновението си. Ако действително сте си поставили за цел да промените служебния си статус, почти сигурно е, че ще успеете да го направите. Лесно ще преодолеете затрудненията, свързани с документи, сертификати, разрешения, зависещи от държавната администрация. Личните и делови контакти ще са еднакво интензивни и еднакво полезни.

Дева

Условно бихте могли да разделите месеца на три части. В началото се ориентирайте към сложните задачи, дългосрочните проекти, творческите занимания, изискващи повече усилия за изпълнение, отколкото влагате обикновено. При работа с тях съществено значение ще има спазването на предварително уговорените срокове. През втората седмица и по-натам събитията ще са противоречиви и ще се натъквате на дребни, но изнервящи затруднения. Овладейте емоциите, за да прецените правилно и реакциите си. За щастие, скоро ще получите обективна информация, чрез която да си изясните смисъла и причините за случващото се. Преценявайте пестеливо разходите си и се въздържайте от импулсивни покупки, при които ще похарчите средства за нещо скъпо и безполезно.

Везни

Самият факт на настъпването на Пролетното равноденствие, което ще се случи в опозиция на вашия знак подсказва, че предстои период на вдъхновение, удивление, парадокси, повишена сензитивност както към околната среда, така и към мислите и преживявания на хората от обкръжението ви. Ще намерите успешно решение на повечето въпроси, свързани със социалната ви реализация. Опитайте се да обсъдите онези, за които имате съмнения с близките и приятелите, на които имате доверие. Може да не ви дадат конкретни отговори, но споделяйки опит, поне ще ви подскажат как да се справите. Ще си изясните причините за събитията, на които присъствате и ще напреднете с реализацията на изостаналите задачи.

Скорпион

Поредица нови теми, към които не сте проявявали интерес до момента, ще ангажират вниманието ви. Рязко ще се повиши интересът ви към езотеричните науки, космоса, философските течения и доктрини. Навлизането и усвояването на информация от тези области след време може да се окаже за вас и устойчив източник на приходи. Съвкупност от необичайни обстоятелства ще ви осигури поле за изява, разширяване на контактите, повишаване на популярността ви. Непредвидена, но за сметка на това от съществено значение, информация ще повлияе както на вашите решения, така и на тези на хората от най-близкото ви обкръжение. Занимания, засягащи застраховки, такси, глоби, уреждане на завещания, подялба на имоти, осигуряване на ресурси по колективни проекти, покупка на предмети за дълготрайна употреба ще намерят реализацията си и то по начин, който ни най-малко няма да засегне интересите ви.

Стрелец

Уверено може да се твърди, че за представителите на вашия знак предстои период на духовно прозрение. Интуицията, логиката, съзнанието и подсъзнанието ви ще работят в удивителен синхрон. Обстоятелствата ще са подходящи за изяви в социалната сфера. Ще преосмислите част от схващанията си и ще промените някои правила, към които сте се придържали до момента. Ще осъзнаете вътрешните си пориви и как да намерите своето място под слънцето. В същото време ще успеете да се справите с текущите задачи, да намерите решение на проблеми, които непрекъснато остават на заден план и при това ще го направите бързо и качествено. Ще привлечете към себе си сътрудници, които ще припознаят във ваше лице човека, на когото могат да имат безусловно доверие.

Козирог

Много въпроси ще придобият кристална яснота. Сравнително често ще участвате в семинари, конференции и друг вид публични мероприятия, където ще се запознаете не само с „последния писък“ в областта на науката и техниката, но и с нови хора. Част от тях ще се окажат надеждни партньори. Всички дейности, засягащи организация на пътуване, получаване на документи, разрешителни, митнически декларации ще протичат сравнително бързо. Ще изгладите конфликти от личен характер, предизвикани най-вече от роднините ви. У дома сериозни изненади едва ли ще има. Ако все пак се случат остри спорове с членовете на семейството, подхождайте прагматично.

Водолей

Всичко, случващо се през този месец, ще бъде от значение и ще се отрази върху последващото ви битие. На преден план ще излязат теми, които отдавна са критични, но до този момент не сте имали желание да им отделите време и внимание или пък подсъзнателно сте ги отбягвали. Най-после ще заговорите за онова, за което твърде дълго сте мълчали и ще засяга основно контактите ви (официални и не чак толкова), партньорските отношения, дългосрочните договори. Не е изключено да скрепите юридически дългогодишна любовна връзка или обратно – да прекратите окончателно семейна ангажираност. Необичайно за вас, но ще сте доста предпазливи и готови да изчакате подходящия момент за взимане на едно или друго решение, което практически почти изключва възможността за допускане на сериозни грешки.

Риби

Самочувствието и тонусът ви ще са достатъчно стабилни, ако не през целия месец, то поне докато Слънцето е във вашия знак. Ще сте доста по-енергични, бързо ще възстановявате силите си и ще можете да взимате важните решения, следвайки собствените си убеждения. Успешно ще се справите със сложни професионални проекти, уреждане на юридически въпроси, организиране на пътувания на далечно разстояние или срещи със задгранични партньори. Вътрешният ви стремеж към свобода, независимост и индивидуализъм ще е по-силен от обикновено и може да ви подтикне към създаване на неангажиращи, а оттам и нетрайни романтични и любовни контакти. Рискът при такива е, че може да навредят на съществуващите ви взаимоотношения, на здравето, а в крайна сметка и на настроението, доколкото биха станали повод за разочарование.

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене