Добротворци! Медицински сестри от детските заведения в град Сандански станаха доброволци в МБАЛ „Югозападна болница“ и Спешна помощ!

Община Сандански пренасочва медицински сестри от детските заведения в града, които от днес стават част от екипа на МБАЛ „Югозападна болница“ и Спешна помощ, град Сандански.
Шест медицински сестри ще работят в отделенията на болницата и една в Спешна помощ.
Хуманният жест на медиците е в следствие проведени срещи между ръководството на община Сандански и тях, в подкрепа на медицинския персонал по време на усложнената епидемична обстановка в санданската болница.
Благородно и с желание да помогнат, медицинските сестри влизат в обособените COVID отделения в МБАЛ „Югозападна болница“ и Спешна помощ, полагайки доброволен труд и в подкрепа на персонала и пациентите.
Добрият пример! Решили да застанат на първа линия, помагайки на хората, които имат нужда, те са нашата надежда. Надежда в доброто, всеотдайността и солидарността между хората!
БЛАГОДАРИМ ВИ!
На всички вас, грижещи се за нашето здраве – лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, санитари, помощен персонал – БЛАГОДАРИМ ВИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене