Хороскоп за 2 декември

ОВЕН

Преи­му­щес­тво­то ви в сряда е в па­рич­ни­те пе­чал­би и при­до­бив­ки. Ако те са свър­за­ни с биз­не­са, доб­ре е да се вслу­ша­те в мне­ние­то на парт­ньо­ри­те си. В ос­та­на­ли­те слу­чаи са па­ри, из­ра­бо­те­ни пре­ди вре­ме. Ра­бот­ният ден ще пре­ми­не в про­ти­во­ре­чия, поч­ти е не­въз­мож­но да пос­тиг­не­те съг­ла­сие, ако някой не от­стъ­пи. В до­ма ви днес ца­ри уют, спо­кой­ствие и вед­ри­на, кои­то са ви край­но необ­хо­ди­ми след теж­кия ден.

ТЕЛЕЦ

Днес сте във фор­ма и лес­но ще се спра­ви­те с де­ло­ви ан­га­жи­мен­ти и за­дъл­же­ния. Доб­ре е, ако дей­ства­те без из­лиш­ни за­гу­би на вре­ме и си­ли, за да за­вър­ши­те за­поч­на­та ра­бо­та и да от­де­ли­те вни­ма­ние на пред­ва­ри­тел­но уре­де­ни­те сре­щи. Те са по­вод за но­ви про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти, до­ри да въз­ник­нат съм­не­ния, няма да сгре­ши­те, ако от­стъ­пи­те мал­ко и прие­ме­те до­ри при на­ма­ле­но зап­ла­ща­не.

БЛИЗНАЦИ

Рядко мо­же да се ка­же, че Близ­на­ци­те са спо­кой­ни и ура­вно­ве­се­ни, но днес е точ­но та­ка. Ще дей­ства­те по прин­ци­па на спра­вед­ли­вос­тта, но се па­зе­те емо­цио­нал­ния­т ви из­раз да не стиг­не до от­ри­ца­тел­на фа­за. То­ва е ва­лид­но и при лю­бов­ни­те от­но­ше­ния, и в до­ма. Ако прес­ко­чи­те гра­ни­ца­та, мрач­но­то ви и про­ти­во­ре­чи­во нас­трое­ние ще до­ве­де до скан­да­ли и сблъ­съ­ци.

РАК

В сряда не се под­да­вай­те на въз­дей­ствие­то на про­ти­во­ре­чия, въз­ник­на­ли в служ­ба­та. Пог­ри­же­те се да из­пъл­ни­те за­да­чи­те си и да дос­тиг­не­те пе­чал­ба, коя­то е осъ­щес­тви­ма за мно­зи­на от зна­ка се­га. Осо­бе­но твър­ди към про­во­ка­ции да бъ­дат биз­нес­ме­ни­те. Меж­ду вас и съд­руж­ни­ци­те ви ще въз­ник­не не­раз­ре­шим спор, кой­то во­ди към разд­яла. В слож­на­та си­туа­ция по-ра­зум­на­та стра­на трябва да от­стъ­пи.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те днес не са в със­тоя­ние да правят точ­ни пре­цен­ки на си­туа­ция­та, съоб­ра­зе­те се с то­ва и ко­ри­ги­рай­те нав­ре­ме по­ве­де­ние­то си. То­ва осо­бе­но се от­нася за биз­нес­ме­ни­те. Ос­та­на­ли­те ще имат на­то­ва­рен, но и ус­пе­шен ден. Ако сте дос­та­тъч­но ак­тив­ни, ще за­вър­ши­те зап­ла­ну­ва­но­то, на не­го се градят и ва­ши­те бъ­де­щи ус­пе­хи. Бъ­де­те вни­ма­тел­ни при де­ло­ви сре­щи и не на­ла­гай­те мне­ние­то си.

ДЕВА

За да про­ка­ра­те ус­ло­вия­та си и ус­пеш­но да свър­ши­те ра­бо­та, е ху­ба­во в сряда да се под­чи­ни­те, да дей­ства­те пос­те­пен­но, кое­то над­хвърля рам­ки­те на един ден. Се­га се съг­лас­явай­те с чуж­ди­те пред­ло­же­ния и дей­ствай­те ме­то­дич­но за то­ва, кое­то це­ли­те. Ва­ши­те по­зи­ции са твър­ди въп­ре­ки вре­мен­но­то неу­добс­тво. Всич­ки, вклю­чи­тел­но и неп­рия­те­ли­те ви, от­чи­тат вашата тру­дос­по­соб­ност – то­ва е пре­димс­тво.

ВЕЗНИ

Днес оп­ре­де­ле­но не ви се ра­бо­ти, кое­то ще про­ли­чи и на ра­бот­но­то ви място. То­ва ще до­ве­де до неп­рия­тни си­туа­ции и в служ­ба­та, и в биз­не­са меж­ду парт­ньо­ри­те и съд­руж­ни­ци­те. Вслу­шай­те се в ин­туи­ция­та си, кое­то ще ви пред­па­зи от аг­ре­сив­но по­ве­де­ние. В сре­щи­те си през деня бъ­де­те дип­ло­ма­тич­ни и гъв­ка­ви, част от вас мо­гат да се въз­пол­зват от лю­без­нос­тта на влия­тел­ни хо­ра, кои­то ще им по­мог­нат.

СКОРПИОН

Тру­ден ден за Скор­пион, не се чувс­тва­те дос­та­тъч­но ста­бил­ни за про­фе­сио­нал­ния си ден. При ед­ни то­ва се дъл­жи на фи­зи­чес­ка от­пад­на­лост, при дру­ги – на пси­хи­чес­ка. Рез­кос­тта ви ще бъ­де де­монс­три­ра­на по въп­ро­си от фи­нан­со­ва­та и де­ло­ва сфе­ра, къ­де­то е на­пъл­но не­до­пус­ти­ма. Уме­рен под­ход е необ­хо­дим и при лич­ни кон­так­ти, за да опа­зи­те ин­тим­на връз­ка. Доб­ри вес­ти оча­квай­те от прия­тел или от чуж­би­на.

СТРЕЛЕЦ

Оби­кно­ве­но сте ска­ра­ни с ком­про­ми­са, но във ваш ин­те­рес е да не дей­ства­те от по­зи­ция на хо­ра, кои­то за­щи­та­ват собс­тве­но­то си дос­той­нство – всъщ­ност ни­кой не се ин­те­ре­су­ва от не­го. Из­бягвай­те слу­жеб­ни­те и раз­пра­вии­те във връз­ка с па­ри, ско­ро ще бъ­де­те обе­зще­те­ни. И не пре­насяй­те ло­шо­то си нас­трое­ние в до­ма. Скан­да­лът ще бъ­де раз­ру­ши­те­лен. Неочаквана среща със стара любов.

КОЗИРОГ

Днес без ви­ди­ма при­чи­на сте мрач­ни и необ­щи­тел­ни. Ра­зум­но ще е да прео­до­лее­те то­ва и да дей­ства­те от по­зи­ция­та на неп­ри­кос­но­ве­ност. Ако не ус­пее­те, ще пос­лед­ват неп­рия­тнос­ти, осо­бе­но в де­ло­ви­те ви кон­так­ти и ин­тим­ни­те взаи­моот­но­ше­ния. Ока­же ли се, че не сте в със­тоя­ние да пос­тиг­не­те раз­би­ра­телс­тво, най-доб­ре се от­ка­же­те от как­ви­то и да е бъ­де­щи из­яви. Ос­вен то­ва ще пре­диз­ви­ка­те гне­ва на око­лни­те.

ВОДОЛЕЙ

Ус­пе­шен е про­фе­сио­нал­ният ви ден, ма­кар за мно­зи­на да е мъ­чи­те­лен. Дъл­жи се на се­мей­ни проб­ле­ми и фи­нан­со­ва не­си­гур­ност, кои­то точ­но се­га няма да раз­ре­ши­те. Слу­чай­на сре­ща със стар прия­тел мо­же да по­ро­ди хрум­ва­не, чие­то из­пъл­не­ние не е слож­но. То­ва мо­же да е важ­на ин­фор­ма­ция, в някои слу­чаи де­ло­во пред­ло­же­ние. То­зи е важ­ният мо­мент, кой­то не би­ва да про­пус­не­те.

РИБИ

Днес вие мо­же­те ус­пеш­но да дей­ства­те за реа­ли­зи­ра­не на пла­ну­ва­ни­те за­да­чи и не би­ва да се под­да­ва­те на по­тис­на­то­то си нас­трое­ние. Важ­но е за мно­зи­на да осъ­щест­вят уго­во­ре­на сре­ща, ще пос­тиг­не­те в раз­го­во­ри­те оно­ва, кое­то же­лае­те. Не от­ла­гай­те, през след­ва­щи­те дни няма да мо­же да я осъ­щес­тви­те. Оча­квай­те по­се­ще­ние в до­ма, то ще от­во­ри не­ве­роя­тни въз­мож­нос­ти за реа­ли­за­ция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене