ХОРОСКОП ЗА 12 МАРТ

ОВЕН
Днес Овните са облагодетелствани от съдбата и ще бъдат защитени от ситуации, които биха им причинили вреда. Точно по тази причина няма да се случи зловредието, което се готвят да ви причинят хора от службата ви. Бъдете бдителни на работното си място. Не взимайте страна в споро-вете.

ТЕЛЕЦ
В събота Телците могат с лекота да защитят позициите си, като това ще бъде крачка към постигане на материален успех, който често пъти се свързва с неочаквано приятни новини. Деловият ден ще протече без някакви сътресения, успешно ще завършите започнатите професионални дела.

БЛИЗНАЦИ
Някои от Близнаците днес са неангажирани към личния си делови израз или към нетолерантното отношение на някои от колегите си. И това може да предизвика настъпването на известни вреди за вас. Може да бъдете оклеветени. В делово отношение няма да съумеете да разгърнете възможностите си.

РАК
С повече настоятелност трябва ва действат всички от Рак. Сега късметът ви е свързан с деловия живот и бихте могли да постигнете онова, което е било невъзможно досега. Добри новини може да очаквате от влиятелни хора, които ви подкрепят и помагат за реализацията ви на профсионално ниво.

ЛЪВ
Щастлива е събота за Лъвовете, който се свързва с тотална професионална промяна. Ще ви бъде предложено по-високо заплащане в работата и така ще стабилизирате финансовото си състояние. Пазете се от конфликти, породени от нетолерантното отношение на близки хора.

ДЕВА
Днес Девите трябва да бъдат изключително внимателни по отношение на парите си. В други отношения денят е благоприятен и някои от вас вероятно ще направят делово пътуване. То ще бъде успешно и вие ще останете удовлетворени от постигнатите договорености в дългосрочен план.

ВЕЗНИ
Много от Везните имат днес изпит, свързан с професионалното им развитие. В един случай става въпрос за поскъпване на работа, а при друг – за заемане на по-високо работно място. Бизнесмените ще бъдат приятно изненадани от партньора с добри вести. Позициите ви са стабилни.

СКОРПИОН
За Скорпионите събота е ден за придобивки. Най-вероятното им постижение е свързано с делова среща, която в някои случаи променя до неузнаваемост вашите бъдещи възможности. Професионалният ден е изключително успешен, печеливши ще бъдат действията и на бизнесмените. В службата ви позицията е по-негативна и е вероятно някои от вас да стигнат до сериозни противоречия с околните. За някои от знака се очертава солидна парична печалба.

СТРЕЛЕЦ
Активни са всички от Стрелец в професионален план и това е същинският критерий за постигане на нови придобивки или за разрастване на дейността ви. Проблемите съществуват, но сега е времето да търсите начините за разрешението им. Активизирайте се за контакти и осъществени срещи. Работният ден ще премине спокойно въпреки желанието на някои да ви го вгорчят.

КОЗИРОГ
Събота е добър ден, но много от вас са агресивно настроени и това ще им създаде проблеми, които най-ярко са изразени в службата. Добре е, ако намерите начин за дипломатично разрешаване на възникналите спорове и противоречия. Това ще ви позволи да почувствате деня като позитивен. Причини да сте недоволни има много, но не трябва да се вглъбявате в тях.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите ще имат среща с човек, който ще им предложи много изгодна работа от финансова позиция. Въпросът при някои от вас се свежда до преквалификация. Бъдете отговорни към себе си и не се отказвайте от този голям шанс. Ще ви сюрпризират с прияна изненада за личния ви празник. Приятна и задушевна ще е атмосферата. При други личната изява ще ги тласне към измама, която ще се разкрие. Не бъдете доверчиви.

РИБИ
Днес в службата при мнозина възникват противоречия с колегите, но трябва още сега да се опитате да ги преодолеете. В противен случай не е изключено да очаквате клевети от въпросните хора, които действително ще ви навредят. Добри са финансовите ви възможности. Успешни сделки и големи парични постъпления. Не се отказвайте да търсите правото си по наследствен въпрос. Едва ли ще успеете днес да се справите.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене