Дама от Гоце Делчев с инвестиционно предложение за „Изграждане на цех за производство на готови храни“

На основание чл. 4, ал. 2 (изм и доп ДВ бр.3/05.01.2018г.) от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, * Община Гоце Делчев, осигурява обществен достъп до уведомление за инвестиционно предложение за „Изграждане на „Цех за производство на готови храни“ в сграда с идентификатор 17395.135.9.1 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на гр. Гоце Делчев, Община Гоце Делчев, обл. Благоевград“ с Възложител: „Мамма Миа 73“ ЕООД.

Управител на дружеството е Мариана Алексова със седалище  на  дружеството ул. Охрид №9 . Инвестиционното предложение е за  изменение на дейности и предвижда да се реализира в сграда в сграда с идентификатор 17395.135.9.1 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на гр. Гоце Делчев. Въпросната сграда в имот, представляващ урбанизирана територия с начин на трайно ползване „За друг вид производствен складов обект „ Имонън е с площ 4002 кв.м. а сградата предмет на ивестиционното предложение – 401 кв. м.

Според предложението се предвижда сградата да бъде преустроена в цех за производство на готови храни ,като се обособят  съответните зони за осигуряване на работния цикъл.

С инвестиционното си предложение ,възложителя предвижда да кандидатства за финансиране по Програма за развитие на селските райони 2014-2020 .

Според  инвестиционното  предложение , в цеха ще се произвеждат  ястия от месо със зеленчуци : месо с грах, месо със зрял фасул, кюфтета с доматен сос и др. Всеки ден ще се произвежда един продукт  и ще се консервира по строго регламентирана  технология  за производство на консервирани ястия в буркани от 580 гр. и в картонени  тарелки по  600 гр.

Инвестиционното  предложение е свързано с кандидатстване  по Програма за развитие на селските райони 2014- 2020 г. мярка 3-6.4“Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ на МИГ –Гоце Делчев-Гърмен- Хаджидимово.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене