СКАНДАЛ! ОМО Илинден събират скандална подписка от български граждани хулещи държавата си!

Скандалните провокатори и антибългари от ОМО Илинден в региона на общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен инициирали скандална антибългарска подписка и я разпространяват из наивниците в региона.

„Документът“ представлявал декларация от български граждани, които хулят и плюят собствената си държава, заради факта че устоява националния си интерес. Ветото което страната ни наложи на Република Северна Македония за влизане на държавата в Европейския съюз заради опита им да изкривяват общата ни история и да наложат „факти“ не отговарящи на обективната историческа истина, разпали ожесточена антибългарска кампания в югозападната ни съседна и видимо тези настроения се пренасят тук чрез сепаратистите от ОМО Илинден.

Сигналът дойде от наши приятели, които също били карани да подписват пасквила в който те трябвало да заявят, че се „срамуват че са български граждани“ и че настояват българското правителство да преразгледа отношенията с република Северна Македония. Според Топ Преса това е поредната гавра които тези хора правят с името на страната и настояваме да се предприемат крути действия срещу антибългарската им политика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене