Вяра: Кметът на Кочериново Иван Минков: Пълни инсинуации са твърденията, че съм заменил Бойко с Бареков, разпространява ги Божидар Йосифов

Иван Минков

Пълни инсинуации са твърденията, че съм заменил ГЕРБ с ББЦ. Аз съм независим, не съм член на нито една партия, но спечелих изборите в Кочериново с подкрепата на ГЕРБ. Шокиран съм от слуховете, които разпространява в Кочериново и по медиите Божидар Йосифов, който смени Доган с Борисов. Зная, че той стана член на ГЕРБ. Аз много съм помагал на Божидар Йосифов, който е бивш шеф на Общинската служба „Земеделие”- Кочериново, Рила и Бобошево. Преди три години той беше избран за председател на ДПС в общината. Сега е член на ГЕРБ, но аз съм тръгнал да тръбя, че сменя партиите една след друга. Учудвам се защо той го прави по мой адрес. Мисля, че това е некоректно и ако така смята да дава заявка за участие в политиката, като си прави пиар на мой гръб, не говори добре за него като политик.

Божидар Йосифов

Уважавам го като добър специалист, той много добре познава земеделието и с опита и знанията си винаги е бил полезен за общината, каза Минков.

В момента Йосифов е на работа в община Дупница като главен експерт на общинска служба „Общинска собственост и аграрна политика”.

Снимките:
1 Иван Минков

2 Божидар Йосифов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене