От ВМРО искат пълна ревизия на управлението на Муса Палев

вмро

Да бъде направена пълна ревизия на управлението на бившия областен управител на Благоевград Муса Палев, поискаха от ВМРО. „Настояваме да бъдат преразгледани всички негови подписи, дейности и това дали е имало разпореждане с имоти. Искаме да знаем къде са разходвани средства и за какво“, категоричен бе евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му, когато бъде ревизирана пълната дейност на губернатора и на ДПС ще има основания да бъдат заведени наказателни дела и да бъдат постановени осъдителни присъди. „Отбелязваме края на един срамен период, при който отново след 100 години, валия управлява в Благоевград“, обобщи общинският лидер на ВМРО Георги Васев, по време на пресконференция, организирана съвместно с НФСБ.

Веднага след срещата патриотите се отправиха към кабинета на назначения от служебното правителство областен управител Димитър Димитров. Там войводите, заедно със своите съмишленици от НФСБ подариха на новия губернатор карта – история на българския народ, с призива да организира честни и почтени избори, както и да ревизира дейността на предшественика си. „Разпоредил съм проверка, така че такава ще бъде направена. Трябва ми време“, увери Димитър Димитров.

вмро1

През днешния ден съюзниците от ВМРО-НФСБ ще направят обиколка в региона, където ще се срещнат с жители нa села и градове.

По време на срещата с представители на медиите в Благоевград от патриотичния фронт ВМРО-НФСБ заявиха пълна готовност за предстоящите. Техните очаквания са да имат поне един мандат от региона на Пиринска Македония.

„Ние ме убедени, че с вота на хората, ще влезем в това НС и ще работим за израстването на България“, категоричен бе регионалният координатор НФСБ по поречието на р. Места адв. Тодор Петрелийски.

По думите му тяхната партия е единствената, която ще работи за обединението на българската нация, която била разделяна на „ляво“ и „дясно“ 25 години. От патриотичния фронт изразиха надежда, че предстои честна предизборна кампания, по време на която не бива да се допуска контролиране на вота.

Към момента все още от съюза пазят мълчание относно водача на листата в МИР 1.

dariknews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене