Гърмен търси транспортна фирма за пет автобусни линии

Община Гърмен обяви процедура за избор на изпълнители на услугата „Обществен превоз на пътници” по утвърдени маршрутни разписания. Това стана след решение на местния парламент. Общинският съвет даде съгласие да бъде проведена въпросната процедура по реда на Закона за обществените поръчки. Търси се фирма, която да покрива следните автобусни линии: Гоце Делчев – село Ореше – Гоце Делчев; Гоце Делчев – село Рибново – Гоце Делчев; Гоце Делчев – село Хвостяне – Гоце Делчев; Гоце Делчев – село Дебрен – Гоце Делчев и Гоце Делчев – село Ковачевица – Гоце Делчев.

Договорът с избрания изпълнител ще е със срок на изпълнение 3 години. В процедурата могат да участват физически и юридически лица. Изискването е да са регистрирани като търговци, да притежават лиценз за извършване на превоз на пътници на територията на Република България или лиценз на Общността и други документи, които се изискват от Закона за автомобилните превози и приложимите подзаконови нормативни актове, както и от ЗОП.

Общинският съвет делегира изпълнението на своите функции за подготовката, провеждането и избора на изпълнители по процедурата на кмета на община Гърмен – Феим Иса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене