Вълнуваща седмица на бащата проведоха в 1 „а“ клас на Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“

„В седмицата на Бащата „родители на първокласници от Първо ОУ в Гоце Делчев активно и с интересни занимания се включиха в мотото на седмицата „В ритъм с татко“.

Вълнуваща седмица на бащата проведоха и в 1“а“ клас  на Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“ с учители г-жа Петкова и г-н Динев.

В продължение на 3 дни трима бащи – Кирил Димитров, Георги Аврамов и Костадин Хаджидиманов, бяха скъпи гости на първолаците по повод националната кампания „Да бъдеш Баща“, за да отбележат Международната Седмица на бащата, чието мото тази година е „В ритъм с татко“. И трите дни с бащите на първолаците преминаха с музикален ритъм, настроение и много усмивки.

Бащата на Ана и Мария Димитрови бе техен гост в сряда и сподели с малчуганите интересни моменти от своята професия. Той им разказа за своята любима музика и група, а именно-група Куин. Сподели с тях и своята любима песен-„Ние сме шампиони“, децата харесаха много песента, дори започнаха да тактуват и да експериментират с измислени инструменти. В края на гостуването на бащата на Анна и Мария бе връчен Сертификат за признателност.

Бащата на Габриела Аврамова бе втория гост на първолаците в четвъртък. Срещата мина повече от вълнуващо. Бащата представи музикалните успехи на дъщеря си, а те са много за крехката възраст на Габи. Тя поздрави баща си с песента „На баща си дъщеря“, а той сподели, че музиката е част от техния живот. Представи своята любима група и песен от българската естрада на група „Сигнал“ – „Да те жадувам“. Получи се малък празник в групата. Накрая бащата на Габи бе удостоен със Сертификат за признателност от г-н Динев, а той почерпи всички ученици с голям шоколад.

Бащата на Ана-Мария бе госта на първолаците пък в петък, с което седмицата на бащата завърши повече от вълнуващо. Господин Хаджидиманов поздрави дъщеря си и съучениците й с песента „Дъще моя“, а тя го изненада с подарък, специално направен от нея. Срещата продължи с беседа, свързана с музикалните интереси на госта-баща, прозвучавайки любимата му песен, на фона, на която учениците пяха и танцуваха в ритъм заедно с него. В края на вълнуващото преживяване, господин Динев връчи Сертификат за признателност, а г-н Хаджидиманов, който почерпи всички ученици с шоколад и сок.

“Седмица на бащата” е инициатива, която под различни форми подкрепя мъжете да бъдат грижовни, отговорни и неагресивни родители в името на по-добрите семейни отношения и успешното развитие на техните деца.

Топ Преса изразява своята подкрепа и благодарност към прекрасната инициатива и към бащите на първолаците включили се в нея.

         

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене