Местния печат

печат

В. „Струма“
Бой в бар „Папараци“ заради реплика „Тоя е добре с химията“, четирима на съд, сред тях и гард на „Алфа Секюрити“
Реплика „Тоя е добре с химията“ предизвика меле в благоевградското заведение „Папараци“. Екшънът се разигра вчера в 6.00 часа между две компании. Фразата била изречена от 28-годишния Любомир Атанасов, който бил впечатлен от бицепсите на седящия на съседната маса здравеняк. Думите по адрес на 23-годишния Франко Орцев чул 29-годишният Красимир Георгиев, по прякор Водния, който бил с него на една маса на терасата на заведението.

Пиян доктор размаха пистолет на фолкпарти с Тони Стораро, купонджии пищят, крият се под масите…

Пиян доктор от Дупница размаха пистолет в заведението край басейна в парк „Рила“, докато на сцената пееше Тони Стораро. 49-годишният д-р Емил Гогов около 20.00 часа влязъл с компания в заведението  в парка на Дупница, стопанисвано от приближения на братя Галеви Георги Първанов. Концертът на Тони Стораро започнал около полунощ, завихрил се як купон.

6-има благоевградчани с „Мерцидес“ катстофираха на път за плажа в Добринище
Две братчета, на 5 и 8 години, заедно с майката и две нейни приятелки катстрофираха тежко на път за плаж в Добринище. В най-тежко състояние, с травма на корема е 28-годишнта В. Веселинова от Благоевград, майката на двете момченца. В. Андонова и нейната братовчедка К. Спасова са с мозъчно сътресение, и трите са настанени в хирургия на МБАЛ – Благоевград.

В. „Вяра”

37-годишен мъж от самоковското село Широки дол умря след двудневни болки в корема, джипито му казал, че в неделя почива, да си направи изследвания в понеделник

„37-годишният Васил Бондов от самоковското село Широки дол почина заради недобросъвестни медици. Той е поредната жертва на скапаната здравна система в България, която мори и болни, и здрави.“ Това сигнализираха на редакционния телефон съселяни на Бондов с молба репортер на вестника да дойде в селото и на място за разплете загадката за неочакваната кончина на младия мъж.

Петима бизнесмени напъват за комплекс „Кончето” в центъра на Благоевград, инж. Петър Демерджиев: Преговаряме, очаквам кандидатите да се увеличат

Петима крупни бизнесмени от Пиринско изявиха желание да закупят сградата на старата автогара в Благоевград. Апетитният имот, който се намира в центъра на града, бе обявен завчера за продажба. Собственикът на централната сграда, шефът на Пътнически превози Петър Демерджиев, потвърди новината.

Рокада в най-мощното предприятие на Югозапада: „Благоевград БТ” с нов директор, досегашният Георги Костов става консултант в „Булгартабак холдинг” в София

Шефска рокада разтърси благоевградската цигарена фабрика. Досегашното ръководство на „Благоевград БТ”, начело с Георги Костов, е освободено на общо събрание на акционерите завчера, научи в. „Вяра”. Мотивите за смяната засега са неизвестни. За заместник на Костов на кормилото на най-мощното предприятие в Югозапада се спряга Венцислав Чолаков, изпълнителен директор на „Булгартабак” и председател на Съвета на директорите.

Баща и 13-годишният му син с мотор пострадаха при удар в завиващо ауди на пътя Благоевград-Покровник

Баща и син с мотоциклет връхлетяха в завиващ лек автомобил край Благоевград. Пътният инцидент стана към 16.45 часа вчера на „Покровнишко шосе“. В по-тежко състояние е бащата, отхвръкнал след удара на банкета. Ауди започва ляв завой на пътя Благоевград-Покровник, без да види идващия отзад мотоциклет. Той е управляван от бащата, зад него е синът му, който е около 13-годишен. Мотоциклетът се блъска в предната лява врата на завиващото ауди.

 E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене