Ръководството на ПП ГЕР и МГЕРБ в Гоце Делчев с акция „Ще се справим заедно“ оставиха в четирите църкви хранителни продукти от първа необходимост

Ръководството на ПП ГЕРБ Гоце Делчев и ГЕРБ – младежи в Гоце Делчев в навечерието на големия християнски празник Свети Мина проведоха поредната си благородна инициатива .Те поставиха в четирите църкви в града специални сандъчета с хранителни продукти от първа необходимост с идеята да помогнат на самотни хора и хора нуждаещи се от подкрепа в тези трудни времена белязани с ужасната пандемия.

„Пандемията от КОВИД не си тръгва. Увеличава се броят на заразените и болни в община Гоце Делчев.
Много от нашите съграждани, предимно възрастни и самотно живеещи хора изпитват трудности с прехраната си.
Ние, Ръководството на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев и МЛАДЕЖИ ГЕРБ, решихме да помогнем в тези тежки дни, да им подадем ръка, да им покажем, че не са сами.

Подготвихме няколко дървени сандъчета, заредихме ги с храни от първа необходимост и ги оставихме в предверията на четирите църкви в нашия град.

Нека всеки, който има нужда да отиде до най-близката църква и да си вземе това, от което има нужда – захар, брашно, консерви…
Когато сърцата ни бият заедно, нищо не може да ни уплаши.Никой не бива да се чувства сам.Ще се справим заедно соделиха инициаторите на благородната инициатива.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене