B Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе традиционният турнир за Купата на президента

На 07.11.2020 г., в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе традиционният турнир за Купата на президента, в който отбори от двама се състезаваха срещу отбора на Президента и Шампиона на клуба във формат „бетърбол”.
Президентът на клуба г-н Николай Калоянов, откри състезанието с официално приветствие на старта на турнира като поздрави всички участници и им пожела успех.

След приключването на слънчевия турнирен ден бяха обявени и победителите на специална церемония. Наградата за най-добър нетен резултат спечели отборът на британецът Ian Bradburry и италианецът Stefano Cappio резултат от 63 удара.
Специалните награди за за най-дълъг удар и най-близо до флага спечели Ангел Илиев.

На трето място в грос класирането, с резултат от 78 удара и по-добър, завърши отборът на братята Горян и Петко Лазарови.
Второ място зае отборът на Георги Калоянов и Иван Вутов, отново с рзултат от 78 удара.

Първо място и ваучери за 1-годишно делнично членство спечелиха Антон Панайотов и Трифон Сидеров.
На церемонията по награждаване, президентът на „Пирин Голф и Кънтри клуб” Николай Калоянов, благодари на всички присъстващи, за участието в турнира. Г-н Калоянов заедно с шампиона на клуба за 2020 г., Марк Кели, наградиха победителите с трофеи, като освен членства, победителите спечелиха и подаръчни ваучери за екскурзии в Испания, Португалия, Словакия,както и за стоки и аксесоари в Прошоп магазина на клуба.

Пирин Голф & Кънтри Клуб благодари на спосорите от

BS Group of Companies

Technopanel

Technogips Pro

BS Konstructia

Balkanstroy

Техносим за сътрудничеството и професионализма при организацията на турнира.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене