Мащабна акция „Антидрога“ в Гоце Делчев: Арестуваха крупен дилър! Т.Шопов-Шопа, задържан с голямо количество дрога, обиски в къщи и автомобили

Издирват емблематичен за наркопазара играч от района

Мащабна полицейска операция „Антидрога“ се провежда цял ден днес в Гоце Делчев. Криминалисти от Благоевград, полицаи от местното полицейско управление и жандармеристи атакуваха домовете на опертивно интересни лица в града, свързани с разпространението на наркотици.

В операцията изненадан в дома му с около килограм амфетамини, марихуана, хероин е популярния гоцеделчевски дилър Тодор Шопов-Шопа, многократно задържан за разпространение и притежание на дрога. Шопа е стар познайник на местните криминалисти. През 2016 година бе задържан и осъден за разпрострнение на наркотици и е с условна присъда.

В момента в затвора е синът му Димитър Димитър. Баща и син Шопови винаги са били сред сочените за едри риби в наркоразпространението в Гоце Делчев. По време на операцията бяха претарашени и други адреси, автомобили и места, където се подвизават интересни за полицията лица. Едно от тях полицията търси цял ден.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене