Започна се! Томов раздава пари предизборно, за нашите повече, за другите трошички

ДМС вече има в община Благоевград. Томов, човекът, славещ се, че държи на думата си още със започването на мандата преди 1г. махна ДМС на общинските служители с предтекст, че няма пари в общината и че взимат много високи заплати. Махна и по 8 дни от заслужения платен отпуск на служителите, който беше пуснат допълнително в предишните години със заповед по закон.

Голяма тактика извади Томов и екипът му, но само според тях! Това е било замислено предварително, целта е била да се внуши, че в общината няма пари и така да се оправдаят защо не работят и не правят нищо. С две думи да си оправдаят тяхната некадърност и нулевите управленски качества и опит.Усилено се говори от опитните служители ,че тези хора хабер си нямат от управление и са сринали и малката надежда за развитие на общината. Оправдават се ,че пари нямат, а прахосаха маса пари за глупусти и санкции.

Пари има в общината, но трябва да има управленци с опит, мениджъри за да ги насочат и разпределят по начин, по който трябва, коментират стари служители с опит.

Претърпява катарзис полукметът Румен Томов , нещо му става! Явно предвкусва предстоящата загуба на изборите и започва да прави неистови опити да промени нещо. С евтини номера да подлъже някой, а кой ли му се връзва!?

След като тези дни решил да даде допълнителни материални стимули на служителите той отново сгафил и създал напрежение , като определил на всички различни суми. На неговите хора назначени лично от него са високите цифри ,а на другите трошички . Бонусите варират от по близо 200 лв. за чуждите до 1000лв за 1мес. на нашите .

Разликите са огромни, коментират запознати.Този за нас не е никакъв кмет ,такова нещо не е било в тази община, ние реално работим без кмет са основните коментари по кабинети и коридори. Едвам чакаме съдът да го разкара, елате и вижте след 14 ч. всеки ден са на черешата, само чашката им е в главата.

Някои от служителите пък дори са се усъмнили ,че е започнало реално купуване на гласове предизборно по този начин, коментират в средите на клюките.

Други го сравняват и смятат ,че вече копира изцяло предния кмет Атанас Камбитов, който по същия начин през ДМС даваше огромни бонуси на служителите , на някои екскурзии, за да ги държи на своя страна. Томов почти имитира Неделчо, както наричат в Благоевград Атанас Камбитов, като в негов стил бави преписки, за да покаже, че от него зависи всичко, изнудва бизнеса с евтини номера, често звъни на фирми и предлага да спечелят поръчка покана, за да получи подкрепа по един или друг начин и от тях. С две думи, бързо усвои стила на предшественика си.

Очаквайте разкрития по темата и сумите които е изплатил , а вече явно има пари в общината!?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене