Бившият капитан на „Марек“ пред трансфер в Турция

99497-marek-dobrudja-volei

Бившият капитан на „Марек Юнион-Ивкони“ Тодор Вълчев няма да играе при шампионите от новия сезон, пише zadupnitsa.com. Той ще продължи кариерата си в турското първенство, като преговорите са финализирани и остава да бъде сключен договор.

„От елитната дивизия на Турция имаше две оферти за него. Дадохме възможност на Тодор сам да прецени коя да избере. Знаете, че политиката на нашия клуб е да се съобразяваме изцяло с мнението на играчите и личните им условия. Имали сме изгодни за клуба предложения, но сме ги отказвали, тъй като момчетата са имали някакви претенции заради нивото на дадения отбор или първенство. Така процедирахме и с Вълчев и ще обявим отбора, след като бъде окончателно финализирано всичко“, обясни мениджърът на трикратните шампиони Людмил Найденов.

25-годишният Вълчев игра като преотстъпен в Тунис миналия сезон. След като обаче бе излъган с парите от местния Сфакс, си стегна багажа и по средата на първенството се прибра в България. Засега се очертава именно Вълчев да бъде единственият сигурен напускащ.

„Питания имаше и има за почти всички основни играчи, но конкретни сериозни оферти липсват. Имали сме оферти, но с много ниски параметри за момчетата и нормално бе да ги отказват. Има достатъчно време, трансферите са отворен процес. Който не успее да подпише в чужбина, започва с нас на 1 септември в Сливница“, добави клубният началник.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене