Тотомилионерът от благоевградско направи опит да се самоубие с Б-58

Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски днес по обяд бе приет в критично състояние в реанимация на благоевградската болница след опит да се самоубие с поглъщане на отрова Б-58.

Кметът на селото Недко Ангелов научил от съседка на 59-годишният мъж новината, но подробности хората в селото днес не знаеха.

Тотомилионерът живееше сам след смъртта на майка му преди няколко месеца. През април 2017 г. той се оказа късметлия, като с фиш за 1,20 лв. спечели джакпота в играта „6 от 42” на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 лева. Жена му и децата години преди това бяха заминали да работят в чужбина. По разкази на съседи Румен се бил събрал с лоша компания и често след пиянски запои ставал агресивен.

През август същата година след спечелване на джакпота той бе настанен за лечение в психиатрия за 3 месеца по искане на Районна прокуратура заради нападение над съседите си с косачка и с ловната пушка на баща си, която взел, като разбил касата, в която била съхранявана. Същата нощ той подгонил с нож и майка си, като потрошил гардероба в дома си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене