Бизнес ход! Братя обявиха на сензационна цена имотът си в центъра на Гоце Делчев!

600 000 евро искат известната монтьорска фамилия братя Крачолови за имотът си в центъра на град Гоце Делчев. Проверка на Топ Преса установи, че в няколко сайта за продажба на надвижимо имане, е обявен бившият им сирвиз и родна къща намиращ се на улица „Царица Йоанна“ в града, точно срещу сградата на общинска администрация в Гоце Делчев.

Такава цена за имот бил той и в центъра на град Гоце Делчев до сега не е обявавана, категорични са брокери на недвижими имоти, след запитване на Топ Преса. Въпросният имот не е малък за идеалния център на града, но много трудно би се продал на такава цена. „Тук явно се цели, да се намери крупен инвеститор с грандиозни намерения отвън. Мястото е идеално за издигане на хотел или глямо търговско помещение.“ коментират бизнес намерението брокерите.

До преди години имотът си ползваше от автосервиз, от собствениците на имота, които са едни от най- добрите механици в областта. Нследници са на поета Пейо Яворов, а от доста време изнесоха бизнеса си и домът си край хаджидимовското село Садово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене