Connect with us

ВИДЕО

/Видео/ Това трябва да се прочете! ФБ взеха на подигравка кмета на Благоевград, хванаха го в куп лъжи! Представя се за строител, а за 25г е построил една сграда! Сложил си легнал полицай пред къщата! Питат го взима ли 10%?

Published

on

Преди 1г в предизборната програма Томов се представи на благоевградчани като строител, бил завършил една сграда 1500 РЗП и сега строял нова.

Ах, ти Руменчо, лъжец ли си, кажи? Признай си пред хората! Защо не им каза от кога се занимаваш със строителство и колко сгради си построил за това време? Не е трудно да си направим справка и да разберем, че се водиш строител от 25 г, а си построил едва една сграда, която има още проблеми и се водят дела от собствениците, които си обещетил.

За сградата на пазара говорим, сети ли се? Там, където ти пречи пазарът искаш да го закриеш и уж много искаш да има черква, но не казваш за другите  твои корисни цели. Дали може да се завземе още  общински терен и да ги придъпаш да стриш на тях друга сграда, без значение за колко години ще го направиш?

Руменчо,  що не каза на хората,  че  РЗП 1500 е нищо, дори къщи си правят хората с такава разгъната площ. А се пъчиш пред камерите и да казваш, че си построил  за 15 г., това е смешно, а хората, които си ги обещетил още плачат, че не могат да живеят спокойно и страдат от изпълнението.

Какво да кажем за сегашния строеж, който правиш в „Еленово“, според читателите във форумите бил потръгнал откакто си кмет.  Е,  да, има нещо вярно…За една година от партер вече си на последен етаж, това за теб си е успех. Все пак строителният отдел  ти е подръка!

Как може да имаш стрително разрешение от 2012 г. да запонеш строежа 2015г. и през 2019г. да си стигнал на партера. Е, те на това му се казва строителство!

С такива темпове управляваш и общината, ако може да се каже, че сам я управляващ.Ти си под чехъл, както жена ти договаряше всичко с работниците и ти лично ги изпращаше тя да им дава заплатите  мизерни, с доста удръжки и осигуровки на 4 часа ,а работят по 10 часа.

Не ставаш Томов от село Сатовча, трето поколение благоевградчанин,не  ставаш! Община е сериозно нещо, трябва качества, ти една фирма не  можеш да управляваш да не говорим да  прекратиш, та искаш цял град. Знаем, хубаво е да ти звъни телефонът и да те прехвалят ,че си кмет и ще им решиш проблемите, но вече те разкриха всички.Ясен си като другия твоят прияте по чашка!

Ти Руменчо,  декларираш едни пари пред органите,а всъщност как строиш тази сграда с какви средства?

Взимаш ли проценти от обществените поръчки?

Защо ги печелят само фирми, близки до теб и твоя кръг хора, които ти бяха помощници по изборите? Например Ганджов, Киройчев и дуги.

Ще те изтърпят още малко хората и после с камъни ще те гонят като предишния кмет,а ти се възползвай през това време да си решиш твоите лични проблем и ангажиментите към спонсорите.

 

 

ВИДЕО

Собственикът на закланата крава пред Топ Преса: Няма да се повтори!

Published

on

Заместник председателя на съюза на слепите в Гоце Делчев закла кравата си на улицата…  Снимката на закланото добиче потресе Гоце Делчев и потребителите на социалните мрежи.

Топ Преса се свърза със собственика на кравата за да разберем какво е провокирало неговата постъпка. Вижте какво каза той пред нашата камера:

Мъж закла кравата си насред улица в Гоце Делчев!

Continue Reading

ВИДЕО

Само през Декември! Супер намаления и промоции в магазина за GSM аксесоари и сервиз в ТЦ Монопола Гоце Делчев!

Published

on

Специалист с дългогодишна практика и образование по специалността, ремонт на модерни телефони и софтуерно обслужване, отвори сервиз в Гоце Делчев. Той се намира на улица Царица Йоанна в търговски център Монопола. Ако имате нужда от аксесоар, зарядно и всичко от съпътсващара периферия, не се колебайте да посетите магазина, а сега само през месец декември, може да се възползвате от супер намаленията и промоционалните цени както никъде другаде.

По темата с ремонт и обслужване на вашия мобилен телефон, лаптоп или таблет – няма неразгадан казус до сега.  Заложете на професионслизма и опита!

 

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al