Лицемер! Гюров от ПП не си мръдна пръста за бедствията в своя избирателен район, а сега лицемерно се снима от карловско!

Къде беше Гюров когато Гърменско беше надводено?

Къде беше Гюров когато Гърменско беше надводено?

Маминия златен! Пишман водачът на листата от 1 МИР на ПП, Андрей Гюров отиде за първи път в живота си да си оцапа ръцете и морен вода да пийне в карловско. Доброволец в бедствието. И ръкавички турил, да не му се напукат нежните ръчички… че те по тежко от химикал и клечки за суши се са вдигали. Но все пак похвално е.

Но и лицемерно. Както знаете той беше избран за депутатин от област Благоевград. Докато беше на власт, избран депутат от ПП в избирателния му район се случиха три сериозни бедствия. Хора страдаха и бедстваха при ужасните наводнения в Гърменско, в Хаджидимовско вода отнесе пътища и няколко села. В Благоевград хора загинаха при ужасния пожар в блок 18 на кв.Струмско… и при всички тези бедствия имаше кампании се търсиха доброволци. Та въпросът ни е – къде беше Гюров?

Къде беше Гюров когато хаджидимовско беше наводнено?

Къде беше Гюров когато хаджидимовско беше наводнено?

Мръдна ли си поне един от нежните пръстчета? Вярно тогава беше зима и доста студено, а и избори нямаше… за какво му е да се мори и цапа. Днес обаче рине кал в карловско… Да се покаже съпричастен, добър и състрадателен.… Да ти се повдигне от мерзко лицемерие. Не той да рине- него трябва да изринат. Стига лицемерие в тая политика бе…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене