Джамбазки за клането в Ница: Никакви мигранти в Европа

Джамбазки за клането в Ница: Никакви мигранти в Европа, ровове пълни с крокодили по границите!

На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл, добави още евродепутатът

Тесногръди сме, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница. Toва написа на сраницата си във фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод кървавия атентат в Ница, при който млад мъж от тунизийски произход нахлу в църква във френския град и обезглави трима души. 

Ето и целия пост на евродепутата:

„Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл.

Истината тук е една. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл.

„Мога да напиша „Казахме ли Ви?“. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава разни лошо гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха колко сме лоши. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е така, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница“.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене