Местния печат

печат

“Вяра”

Димитрина Захова от Сандански: Служител от „Профи кредит” ме заплаши с думите: Ще те вкарам в гроба, ако не погасиш кредита в троен размер

Служител на дружество „Профи кредит” – клон Петрич ме заплаши с думите: „Ще ви очерня, ще ви вкарам в гроба, ако не изплатите кредита си към нас”. Това обяви Димитрина Захова от Сандански пред репортер на вестник „Вяра”.

Захова се страхува за живата си, защото служител от офиса на дружеството я тормози всеки ден. Причина за ежедневния терор над жената е взет от нея заем в размер на 800 лв., който кредиторът сега иска тя да възстанови в троен размер, т.е. да внесе 2850 лв.

Болни дупничани се пекат на опашки за рецептурни книжки, трима припаднаха, дупничани: Хаосът и паниката са пълни

Опашка от хронично болни, които чакат с часове и дни за презаверка на рецептурни книжки, се вият всеки ден под палещите лъча на августовското слънце в Дупница. Всеки ден припадат по трима. Административното обслужване на РЗОК-Кюстендил с встъпването в длъжност на новия шеф Сашо Котев е под всякаква критика.

Кърлеж зарази с лаймска болест 27-годишен мъж в Дупница

27-годишният Николай Васев Иванов от Дупница е приет  в МБАЛ-Дупница с лаймска болест след ухапване от кърлеж, съобщиха от болницата. Това е  първият случай на инфекциозната болест в Кюстендилска област през последните пет години според информация от Районната здравна инспекция. Мъжът бил ухапан от кърлеж преди няколко седмици.

Убиецът Васил Методиев от Петрич остана в ареста, призна пред съдия Харамлийски: Попитах жена си къде скиташ ма, курво? И я заклах

38-годишният ром Васил Методиев, заклал жена си Вишна, остава в ареста. Това реши Окръжен съд-Благоевград вчера. Съдия Иво Харамлийски му наложи най-тежката мярка „задържане под стража”. Зверското убийство стана в събота срещу неделя на ул. „Струма” в Петрич. Васил Методиев повтори самопризнанията си в съдебната зала. Той бе с белезници.

Хр. Разсолков оглави Криминална полиция в ОД на МВР-Благоевград, шеф на Банско става Г. Пидов

В стола му на началник на Полицейско управление-Банско сяда зам.-началникът на управлението Георги Пидов. Това съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене