Лъсват скандални снимки! Позорно известната бизнес дама Ана Желязкова вилнее в цеха на Веселин Камбуров, върши мръсотии и заплашва с мутри и ТИМ! Дадоха я на прокурор!

Мощният гоцеделчевски бизнесмен Веселин Камбуров потърси помощта на полицията и прокуратурата миналата седмица, за да озаптят негова колежка в дървения бранш, която като него има дърводобивна фирма. Миналата седмица Камбуров депозира жалби срещу Ани Желязкова, която заварил в четвъртък в затворения си цех да маха марките от трупите, за да ги представи като незаконно добити.

„Цехът беше затворен, тя прескочила оградата и влязла вътре. Обадиха ми се, че в цеха има човек, и аз звъннах на 112, обадих се и в полицията”, разказа пред „Топ Преса“ Камбуров. „Веднага й снеха показания. Не знам какво е писала в тях, но през последните 2 месеца аз 3 пъти съм подавал жалби срещу нея – спира шофьорите ми и им крещи, че карат крадена дървесина, нарича ме навсякъде крадец, след всеки търг изпада в истерия.

На всичкото отгоре малко след инцидента ми звънна зет й от Варна, който се прави на ММА борец и мутра парадира за връзки с ТИМ. Той всъщност не е женен за дъщеря й, живеят на семейни начала. Та същият този юнак ми заяви, че веднага ще прати хората си да ме пребият и да обезкостят сина ми. Даже ме посъветва да си наема 5 души охрана. Казах му, че отдавна не ползвам охрана, и го поканих в Гоце Делчев. Ненормална работа.

Веселин КАМБУРОВ

Веселин КАМБУРОВ

Същата тази Ани преди 2 месеца беше плашила като мен и един горски. Сега се надявам на полицията и прокуратурата да ме защитят от тази „колежка“, защото отдавна минаха времената, когато такива спорове се решаваха с някакви си варненски мутри“, заключи Камбуров.

Случаят стана публично достояние още миналата седмица, но днес само в Топ Преса лъсват снимки от бизчинствата на Желязкова. Това че зет и е „мутра“ и близък с ТИМ, давали и и право да влиза в частна собстевност и да върши престъпления, питаме ние от Топ Преса?

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене