Директорът на Гимназията по селско стопанство в Гоце Делчев А. Живков с Covid-19

Директорът на Гимназията по селско стопанство в Гоце Делчев А. Живков с Covid-19, почувствал се зле на обучение в Банско

Директорът на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Гоце Делчев Ангел Живков е с коронавирус. Това съобщи самият той с пост във Фейсбук.

Ето какво написа А. Живков:

„След двудневно неразположение по време на обучение в Банско направих два теста за Covid-19.

На 19.10. си направих тест, който беше отрицателен, а на 22.10. положителен.

Оставам в изолация, но ще продължавам да работя дистанционно. Учителите и учениците на ПГ по МСС могат да бъдат спокойни, защото не съм бил контактен с тях в този период!

Бъдете здрави и отговорни!”, написа Ангел Живков, а стотици негови колеги и приятели му пожелаха бързо възстановяване и преодоляване на това предизвикателство.

Що се касае до темата с коронавируса и отговорността, любопитното е, че тази седмица група от близо 20 ученици и учители на ПГ по МСС заминаха за Болоня, Италия, по проект ,,Еразъм +”.

От училището декларираха, че осигуряват безплатни тестове за Covid-19 на участниците, както и предпазни маски, дезифектанти, ръкавици, тениски, шапки и джобни пари.

Във вторник групата отлетя за Болоня.

В четвъртък като част от културната програма във Фейсбук страницата на гимназията бяха публикувани снимки и клипчета с гоцеделчевските ученици във Венеция.

Вчера по обяд репортер на „Струма” се опита да се свърже с  директора Ангел Живков най-вече за да го попита той как се справя със заразата и за престоя на гимназистите в Италия, но телефонът му бе изключен.

Групата на ПГ по МСС в Италия

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене