Полицаи в Сандански написаха акт на мъж за неправилно носене на маска

Санданските полицаи глобиха мъж на излизане от голяма верига хранителни магазини в града за неправилно носене на предпазна маска. Униформените спрели мъжа, чиято маска била под носа му и без да се колебаят му написали акт. Глобата предизвика вълна от коментари, повечето от които гневни.

Негов роднина сподели случката и написа:

Днес в Билла, двама представители от РУ Сандански са съставили АКТ на мой племеник и единият от тях се е държал нагло и грубо с него и моята майка-пенсионер. Относно АКТА!!! Момчето е НОСИЛО маска в магазина, и на излизане със две пълни чанти във всяка ръка въпросната маска му се е смъкнала от носа и покривала само устата!!!

ПЪРВО на входа на магазина, когато е тръгнал да влиза,никой не му е казал да носи маска и въпреки това той се върнал до колата и си я взел. ВТОРО

Носил е маска,и въпреки това са му писали АКТ,който е забележете ИЗВЪН МАГАЗИНА вече НЕ ВЪТРЕ. БРАВО ГОСПОДА!!!ВИЕ ЗАЩИТИХТЕ РОДИНАТА СИ РЕСПЕКТ, споделя роднина на глобения мъж.

Нови рекордни 1336 случая на коронавирус са установени в България. Това означава, че броят на заразените от COVID-19 в страната ни за денонощие са се увеличили драстично спрямо понеделник, когато те бяха 1024. В Пиринско новозаразените са 72-ма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене