Connect with us

Uncategorized

Зов за помощ! Да помогнем на Георги  Елинов-Rap-а

Published

on

Загрижени за здравето и живота  на 40 годишния  Георги Димитров Елинов-Rap-а, от Благоевград, роднини приятели и съграждани  се обърнаха към Топ Преса  със ЗОВ за ПОМОЩ.

Младият мъж, който е семеен с две деца  се нуждае от средства за  животоспасяваща операция в Турция с каквито  младото семейство не разполага и не може да си позволи лечението.

Те молят всички хора с добри сърца да помогнат на Георги и неговото семейство да  помогнат да се върнат в сърцата им  надеждата, вярата в доброто и усмивките им.  Жоро е прекрасен ЧОВЕК, съпруг и баща и ние всички обединени  да помогнем  ТОЙ да живее.

Uncategorized

Гоцеделчевски депутат застава на две подсъдими скамейки – в София и Варна

Published

on

Второ съдебно дело срещу Кирил Добрев е на път да превърне неуспелия кандидат за председател на БСП в политически труп

И двете дела са за обида и то към партийни другари, което превърна Добрев в персона нон грата в редиците на социалистите.

След Евгений Белий и Борислав Гуцанов съди Добрев за недопустимо отношение.

Първият иск срещу Добрев за уронване на доброто име и престижа подаде партийният член Евгений Белий, на когото загубилият лидерското място в партията посегна физически и отправи ругатни и то в партийната централа на „Позитано“ 20 през юни т.г.

Посегателството стана публично достояние, след като изтече видео, откъдето се видя недопустимото поведение на Добрев.

За нанесена публична обида на Борислав Гуцанов, председател на БСП – Варна, Добрев също е призован и трябва да се да се изправи пред Варненския административен съд по наказателно производство в началото на декември, стана ясно през последните дни.

Добрев обаче се опитал да направи всичко възможно, за да не получи призовката за делото, разказват запознати и уточняват, че пет пъти не е откриван на домашния си адрес от разносвача на призовки. Нещо повече – два пъти, по различни причини, Добрев не се явил в съда. Новата, трета дата, насрочена от Варненския административен съд, е 9.12.2020.

На същата дата Кирил Добрев е призован като подсъдим и по другото дело – за извършване на престъпление към съпартиец, но в Софийския районен съд, където ищец е Евгений Белий. Така на 9 декември Добрев трябва да отговаря за арогантното си поведение по две дела – в София и във Варна.

Седмица преди това обаче, все още не е ясно на кое от двете ще се яви и дали отново няма да намери повод за отлагане на наказателните производства срещу него.
При всички случаи е ясно, че Кирил Добрев се опитва да възпрепятства правосъдието, където възмездие търсят двама негови съпартийци. Това нявява съмнения, че разделилият се с илюзията да лидерства в БСП пренебрегва българския съд и вероятно има силни притеснения относно невинността си – иначе би се явил с чиста съвест, коментират членове на партията, следящи развоя на делата.

Другото не по-малко ясно е, че Добрев си самонанесе тежки репутационни щети не само в партията, а и в публичното пространство, което го занулява изобщо като играч в политическия небосклон, където звездата му на „глезеното дете на партията“ угасна.

Continue Reading

Uncategorized

Ресторант градина Орбел един път седмично ще храни безплатно Ковид отделенията в МБАЛ “Иван Скендеров”!

Published

on

Стамат ПОПОВ

Стамат ПОПОВ

Пример за милосърдие и благотворителност! Екипът на ресторант – градина Орбел, един път седмично ще храни Ковид отделенията на МБАЛ “Иван Скендеров”. Решението е взето от управлителя Стамат Попов и подкрепено единодушно от целия екип на едно от най – големите и престижни заведения на Гоце Делчев. 

“Започваме от утре. Ще приготвяме за  всички хора, които се борят със заразата, топла, прясна и вукса храна – запазената марка на нашия ресторант. За утре сме планували традицинна неврокопска капама, супи и предястия а за десерт вкусна торта”, сподели специално за информационна агенция www.toppresa.com, управителят на ресторант – градина Орбал господин Попов.

Ръдовоството и целият екип на МБАЛ “Иван Скендеров” от сърце благодарят на “Орбел” за прекрасната инициатива. Лечебното заведение е едно от най – натоварените в страната, а град Гоце Делчев наистина бе ударен от истинска Ковид лавина. В момента в лечебното заведение се лекуват над деветседет човека от опасната инфекция и всяка помощ от този или друг вид е много важна за преодоляване на кризата.

Топ Преса също е благодарна за това което прави екипът на ресторант – градина “Орбел” . Добрината им заслужава да бъде обнароднавана с цел да зарази и други с положителност и благотворителност. Само заедно и единни бързо ще преодолеем кризата!

Блатгодарим Ви, приятели от ОРБЕЛ! 

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al