Пребития и газен с автомобил Илими Караиминов от Ваклиново, край Стара Загора  бил тръгнал към морето да си търси работа като строител за през зимата

За фалшиви  и недобронамерени определиха близки на 36 годишния Илими Караиминов от сатовчанското село Ваклиново който бе погребан преди дни в родното му село след като бе намерен пребит и газен с автомобил до пълното му умъртвяване ,че той с парите кътани от работа като строител в София отивал към Стара Загора при жена с която се е запознал във фейсбук.  Роднини  на жестоко убитото момче коментираха ,че  той  е  сирак и е пътувал към морето да си търси там работа като строител за през зимния сезон след като в столицата приключил  с обекта на който е работел.

В сатовчанското село Ваклиново жестокото  убийство на младия мъж е все  още тема № 1 , местните  са категорични ,че момчето е било  прекалено скромно и трудолюбиво ,често се прибирал в селото си . Имал е и брат който също не е  живеел във Ваклиново . Илими Караиминов споделял ,че има намерение през зимата да се ориентира по строителните обекти  по  морето тъй като в София  ставало все по- трудно заради големия наплив  на строителни работници  от провинцията  които подбивали  заплащането на  тежкия труд.

Случаят с нелепата смърт на 36 годишния Илими Караиминов от Ваклиново продължава да е  обект на интензивното  разследване от страна на полицията и прокуратурата . В момента се работи усилено по установяването на извършителите имало открити вече  следи по случая и е въпрос на дни убийството да бъде разкрито .

Както писа Топ Преса ,в денят на  убийството 36 годишния Илими Караиминов от Ваклиново носел със себе  сак с личен багаж и около 30 000 лева в него. Парите са били  кътани от работата му в София. Имал е намерение да се прибира  във  Ваклиново но в последния момент  решил ,първо да  си намери нова работа и да се установи . Какво обаче се е случило с младежа и защо е открит мъртъв в Стара Загора,  предстои да стане ясно след приключването  на предприетите следствени действия  и разпити на лица  свързани с убития които продължават .

 Сака с багажа и парите  които е носел със себе си 36 годишния Илими Караиминов от Ваклиново не са намерени на  местопроизшествието от разследващите .

Работата по тежкото убийство продължава .

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене