/ВИДЕО/ С впечатляваща разлика (34:22) хандбалистите на Гоце Делчев победиха в неделя гостите от Габрово

 

С категоричният резултат (34:22), отборът на хандбалния клуб „Пирин“ – Гоце Делчев, се наложи в неделя над гостите от „Чардафон“ – Габрово. Неврокопчани доминираха през цялото време на спортния двубой на терена което бе признато и от клубното ръководство на габровалии.

„От няколко години при вас се забелязва едно надграждане на отбора. Всяка година се добавя по някой класен състезател макар, че се разделихте с Мирослав Владков, един не само състезател но и човек който е дал много на хандбала. Вината за днешния резултат си е изцяло наша но вие сте с претенция за шампионската титла. Вие сте един много приятен състав състезателите на който знаят какво правят“, каза наставникът на гостуващият отбор, Христо Данаилов.

„На този мач младото попълнение показаха качества с които заслужават място в отбора ни. В първите минути започнахме трудничко но после  влезнахме в ритъм така, че победата не е случайна“, сподели ст. треньорът на  гоцеделчевския отбор, Николай Пиргов. С трогателен жест мачът, треньорският състав на ХК Пирин – Гоце Делчев и хандбалната общественост на общината се разделиха с досегашният състезател в отбора, Мирослав Владков, който официално се оттегли от състезателна дейност.

На бившият вече играч бе връчена фланелка на ХК Пирин и специален плакет на община Гоце Делчев за което Владков развълнувано благодари. Всичко което казаха треньорите  двата отбора и бившият състезател, читателите и зрителите на Топ Преса могат да чуят от интервюто което дадоха след мача

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене