Откриха мечтаната нова детска градина в Буково /ВИДЕО/

Новата модерна детска градина „Звездичка” в гоцеделчевското село Буково беше официално открита днес. На тържествената церемония присъстваха кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, председателят на Общинския съвет – Димитър Балтаджиев, заместик-кметове, общински съветници, родители и гости.

Мечтаната сграда, която е новият дом за децата на Буково, бе построена със средства от държавния и общинския бюджет. В забавачката се възпитават близо 40 деца на възраст от три до шест години, като те са в две групи. Детската градина е дългогодишна мечта на жителите на селото. Работете с удоволствие, грижете се в тази уютна и модерна детска градина за обучението и възпитанието на децата, които да станат добри и отзивчиви хора”, пожела на директора на детското заведение – Стефка Хюсеин, и екипа й кметът Владимир Москов.

Децата поздравиха всички гости с вълнуваща програма. Детската градина е нова и отдавна желана придобивка за селото и неговите жители. С изграждането на детското заведение, спортната площадка и обновяването на училището в Буково се оформя един общ комплекс, в който децата от селото могат да учат, да спортуват и да се забавляват.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене