Съветниците, Кямран Абдиков и Фазли Ролев ще представляват ОБС–Гърмен в Областния съвет за намаляване на риска от бедствия 

Двама общински съветници  ще бъдат избрани на предстоящата сесия в петък  които ще  представляват общинския съвет в Гърмен в Областният съвет за намаляване на риска от бедствия  .

Предложението   което ще гласуват съветниците на сесията в петък са , двамата представители   да са общинските съветници Кямран Абдиков и Фазли Ролев.

По казуса в Общински съвет Гърмен е постъпило писмо от областния управител Бисер Михайлов,  че е създаден Областен съвет за намаляване на риска от бедствията и всеки  ОБС на територията на областта  до 09.10. 2020 г.  е необходимо да излъчи свой представител и негов заместник  в областната структура за подпомагане на  изпълнението на дейностите й.

Членове на съвета според ал. 1 са : кметовете  на общини или оправомощени техни представители ,и по един представител на ОБС от всяка община на територията на област Благоевград.

 От Общински съвет  Гърмен предложеният основен представител в Областния съвет за намаляване на риска от бедствия е Кямран  Османов Абдиков, а Фазли Айролов Ролев  е предложен за негов заместник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене