Какво се случва сред гербаджиите в Гърмен? Кой води пак скрита война?

За вътрешнопартийните войни в управляващата партия ГЕРБ, медията Топ Преса пише отдавна. За близо единадесет години съществуване, през различни периоди се е налагало да отразяваме, междуличностите битки в структурата на Бойко Борисов, които на база опит можем да заявим че не водят до „щастлив край“. 

Като се дапочне от войните Хаджигаев – Камбитов преди години, Андонов – Гамишев при народните представители, ситуациите и интригите около екс кмета на Банско Икономов и народния представител Мацурев, управляващите винаги са давали повод за анализ на личните конфликти.

Има една структура на партията обаче, в която вътрешноприйните воини никога не се стахвили и това е ГЕРБ – Гърмен. Излишно е да напомняме но до преди две години и половина тази струкнтура се управляваше в сянка от бившата кметица Минка Капитанова. След това юздите се поеха от евродепутатът Асим Адемов, а соченият за лидер Верхад Ислямов просто отчиташе присъствие.

Вместо да  си взмат поука от цялаа тази работа обаче, гърменските управляващи продължават ожесточено да водят битки и сражения, водени от личния интерес – назначения, обществени поръчки, този директор не слушал, онзи назначен си правел каквото си иска…

Топ Преса е длъжна да оповести на широката общественост, че един от факторите на ГЕРБ- Гърмен, заемащ висок пост, не спира да праща сигнали и да разпалва напрежение насочено към директори на училища, назначения на партия ГЕРБ само и едиствено с аргумента – че не го „слушали“. Редакцията ни е залята с възражения от действия на партийни функционери от ГЕРБ – Гърмен, които заради незадоволеното си его злословят срощу свои и дори им искат уволненията. Да не говорим че има и „гербаджии“, залепили се до партия ДПС която управлява общината и само на избори се пишат от партията на Борисов.

Ей, хора! Ей управленци! С тази ли мръснишни номера ли ще правите избори след някой друг месец? Излишно е да ви напомняме, че се задават най – „кървавите“ избори, а вие какво правите – самоизяждате се. Пъчите се в социалните мрежи, че сте от честен нагоре, а всъщност очите ви все в келипира. Така не става! Не спряхте да копаете и стигнехте къде – под дъното. Там ви е мястото, май.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене