Сайтът BIG5 ексклузивно: Вижте новата къща на Зоран Заев в Гърция

Мълвата твърди, че в новия палат на македонския премиер често гостуват македонски, косовски, както и някои български политици

Македонският премиер Зоран Заев смени триетажната си вила в курорта Неа Мудания на Халкидическия полуостров в Северна Гърция, с нова луксозна къща само на 100 км от предната. Тя се намира в затворения комплекс „Агнанти вилас“, поглед към когото има само от морето, а по суша се вижда само скромна оградна стена.

Нека припомним, че през 2018 г. гръцкото издание „Нюз.ин“ съобщи за имота на Заев в Халкидики, като се позова на няколко македонски медии. Тогава също стана ясно, че Заев е собственик на 3-етажната къща и често посещава Гърция, в която приема много гости от цял свят. Сред тях имало много политици от Косово и Скопие, а също и редица бизнесмени, минаващи за близки на Заев.

Няма налично описание.

старата вила на Зоран Заев в Неа Мудания

През 2018 година македонският информационен сайт „Прес24“ съобщи, че Заев посещава Гърция почти всяко лято и се наслаждавал на изумителна гледка към морето в 3-етажна къща и двор от 300 кв. м. Тогава изданието написа, че вилата в Неа Мудания била на самия морски бряг и струвала около 100 хил. евро.

В отговор пък гръцки брокери пресметнаха, че реалната стойност на имота е много по-голяма, от тази, платена от Заев. Те предположиха, че скучноватата къща на Заев е с цена около 300 хил. евро.

Няма налично описание.
така безлично изглежда входът към затворения комплекс с новия имот на Заев

Днес за пръв път сайтът BIG5.BG показва снимки от новата къща – убежище на македонския премиер Зоран Заев.

Според местни хора, за последно той е почивал в нея само преди месец, през август. Същите твърдят, че за да не вдига скандал около името на македонския премиер, въпросната къща била закупена от фирма, близка до брат му.

За разлика от предишната къща в Неа Мудания, настоящата е далеч по-голяма и луксозна, като се намира буквално на самия морски бряг.

Вилата на Заев е част от малък комплекс – „Агнанти вилас“ – с още четири вили като тази, която обитава Зоран Заев. Неговата обаче е единствената с голям частен басейн пред нея и е с най-голяма квадратура.

Няма налично описание.
вилата на Заев – заградената в червено

Четирите вили са на самия морски бряг, но са прикрити от любопитните очи, чрез обширен имот, като по този начин те остават абсолютно невидими от пътя. Вилата на Заев би могла да бъде заснета единствено от морето и то само в случай, че предварително знаеш коя къща търсиш, тъй като гъстата гориста растителност добре прикрива баровските имоти от чуждите очи.

Няма налично описание.
поглед към имота от морето

Новият имот, обитаван през последните две лета от Заев, се намира в самия край на Касандра, което е първият от трите ръкава на Халкидическия полуостров. Къщата се намира в изключителна близост до новия баровски хотелски и марина комплекс „Мираджио“ и гледа директно срещу втория ръкав Ситония.

Според местни хора, Заев обожавал този район на Гърция и не изпускал лято без да прекара поне месец там. След като македонските медии обаче научили за къщата му в Неа Мудания, Заев и приближените му решили да намерят нов имот, който да бъде скрит за любопитните очи и официално да няма нищо общо с македонския премиер. Мълвата твърди, че в новия палат на македонския премиер често гостуват македонски, косовски, както и някои български политици.

Вижте повече кадри на новия имот на Зоран Заев:

   

nbox.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене