Connect with us

Uncategorized

Скандал на седмицата! Изгоненият позорно от Г.Делчев екс шеф на болницата Владислав Улевинов с гнусна медийна атака срещу медиците и лечебното заведение в града! Опита се и на нас да поръча пасквила си!

Published

on

Болницата в град Гоце Делчев не е пред фалит! Благодарение на правилната политика и големите дарители на фона на здравнака криза предизвиката от пандемията Ковид 19, МБАЛ “Иван Скендеров” стои стабилно. 

В гнусна медийна атака разпространена до няколко медии, в това число и Топ Преса бившият управлител на болницата на град Гоце Делчев – Владислав Улевинов, се опитва да опозори името на местната власт и медицинския и управлечнески парсонал на лечебното заведение в Гоце Делчев заради факта, че той бе изгонен позорно.

Пред широката общественост на страната, пред медии претендиращи че са отговорни, Улевинов писал донос и се опитва да внуши, че жителите на четирите общини Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, които ползват услугите на МБАЛ “Иван Скендеров” ще останат без адекватна медицинска грижа заради финансови проблеми. Това са долни лъжи. От къде го знаем ли? Ами днес наш редактор имаше телефонен разговор със самия Улевинов, който воден от това, че с медията ни имаше добър диалог  по време на управлението му, се опита да ни “поръча” да “вземем” статия от национална медия и да я публикуваме при нас.

Впъросната статия “разкрива”, точно това, че след като си тръгнал Улевинов като управител, болницата тръгнала “надолу”, че била изправена пред фалит, а вина за това имали местната власт и “старите” доктори, които по думите на “Улевинов” “окупирали болницата” и държали в зависимост местнана власт.

Абсолютна лъжа! В доноса си Улевинов, също така твърди, че в бълницата нямало млади доктори защото я управлявали старите пенсионери. Това също се оказава нъплно неверно, защото само за последните няколко седмици в лечебното заведение има новоназначени четирима млади и надеждни медици и още медицински перносал. От понеделник ще дойдат и още специалисти, увери ни лично новият управител на болницата – д-р Филибев. Разбира се заради особената обстановка, персоналът определено не  е достатъчен, но лъжата на Улевинов е очевадна.

Какъв човек трябва да бъдеш? Какъв доктор трябва да си, за да си позволиш да петниш името на хора, които ежедневно се борят за здравето на жителите на три общини, питаме ние от Топ Преса? Само преди дни Гоце Делчев изпрати в последния си земен път, доктор Милан Първанов, който си отиде, борейки се до последен дъх за здравето и живота на своите пациенти от МБАЛ “Иван Скендеров”. Човекът който въпреки ВЪЗРАСТТА си, въпреки това, че беше уязвим от заразада КОВИД – 19, до последно беше на първа линия в името на своите пациенти и за съжаление беше покосен от болестта.

В пасквила си Улевинов ползва смъртта му като “бухалка” за лично разправяне с тези които му казаха в очите – “Влади си си некомпетентен, ти не можеш да се справиш! Напусни!” Това не е човешко! Това е мерзко поведение, доктор Улевинов, ако изобщо можем да те наречем доктор…

В “статията” си Улевинов лансира обществени поръчки, финансови потоци, проверени предгодините от десетки институци и инстанции, останали без уважение, защото са проведени прозрачно и съгласно българското законодателство.

И накрая по повод кризата в реанимацията на болницата в града, Топ Преса държи да оповести на широката си общественост, че тя е овладяна. Новото ръководство е намерило реаниматори, които ще поемат спешните случаи на лебечното завение. Уверението ни и лечно от новия управител доктор Филибев.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДОКТОР УЛЕВИНОВ! КАКВО НАСЛЕДСТВО ОСТАВИ И ЗАЩО И КЪДЕ СЕ ПРОВАЛИ! ТОП ПРЕСА – БЕЗПОЩАДНА КЪМ КОВАРНИТЕ И МРЪСНИ ИГРИ! 

ПОСЛЕПИС ПОСЛАНИЕ ЗА УЛЕВИНОВ –

Primum non nocere“ в превод от латински език означава: “Преди всичко не вреди“.

Това е основен принцип в медицинската професия, залегнал още в Хипократовата клетва.

 

 

коментара

Uncategorized

На 25 октомври! Мотополигон “Горилата” в Гоце Делчев! Не пропускайте съзтезанието по мотокрос!

Published

on

Мото клуб Панчо рейсинг тим – Гоце Делчев организира голямо съзтезание по мотокрос, което ще се проведе на 25 отмоври от 10 часа на мотополигона “Горилата”. Елате да се позабавляваме и да гледаме незабравимото шоу. Предвид усложненана епидемиологична обстановка в страната и региона, организаторите са предвидили задължителна дистанция за всички гости по трасето, спазени са и всички изисквания и мерки.

Всеки гост задължително трябва да бъде с маска.

Събитието се рализира с любезното съдействие на община Гоце Делчев и медийна група Топ Преса. На съзтезанието ще вземат участие и местни и републикански мотористи.

Заповядайте!

Събитието не е за изпускане!

коментара

Continue Reading

Uncategorized

Зов за помощ! Да помогнем на Георги  Елинов-Rap-а

Published

on

Загрижени за здравето и живота  на 40 годишния  Георги Димитров Елинов-Rap-а, от Благоевград, роднини приятели и съграждани  се обърнаха към Топ Преса  със ЗОВ за ПОМОЩ.

Младият мъж, който е семеен с две деца  се нуждае от средства за  животоспасяваща операция в Турция с каквито  младото семейство не разполага и не може да си позволи лечението.

Те молят всички хора с добри сърца да помогнат на Георги и неговото семейство да  помогнат да се върнат в сърцата им  надеждата, вярата в доброто и усмивките им.  Жоро е прекрасен ЧОВЕК, съпруг и баща и ние всички обединени  да помогнем  ТОЙ да живее.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ