В социалната мрежа заваляха похвали за директора на ОД МВР-Благоевград Ст. Комисар Дойчин Дойчинов

Веднага след ексклузивната новина, че 2,7- годишният Мехмед бе открит жив и здрав заваляха стотици коментари в социалната мрежа за похвали за добрата и бърза работа на Областната Дирекция на МВР-Благоевград.

Хиляди Фейсбук потребители многократно даваха за пример забавените действия на полицията в Дупница, където все още няма следа от изчезването на Янек Миланов.

Вчера директорът на ОД МВР Благоевград даде кратък брифинг във връзка с провелата се специализирана полицейска акция на територията на Якоруда и околността, която имаше за цел намирането на двегодишното изчезнало дете. Припомняме, че от миналата нощ над 70 полицейски служители, планински спасители, доброволци усилено претърсваха района.

Малко след 15 часа вчера детето бе открито в село Бунцево, което се намира на 13 км от град Якоруда. Малкият Мехмед бе открит жив и здрав.

Старши комисар Дойчин Дойчинов директор ОД н МВР Благоевград: „Тепърва всички детайли ще се изясняват по случая. Само е било, да само е било. Не мога да ви кажа повече подробности. Здравословното му състояние по първоначални данни е добро, живо и здраво е. Те никаква информация не дават имат разбира се близки в това село. Сутринта проведохме беседи с всички техни близки хора, но нямаше следа до преди половин час. Според мен е доста отдалечено за две годишно дете. Работата тепърва предстои, най-важното е, че детето е намерено живо и здраво, ние продължаваме да работим.“

Припомняме, че операцията беше ръководена лично от Старши комисар Дойчин Дойчинов- директор ОД МВР Благоевград. Момченцето бе намерено вчера в местността Малката река, на около 2 км. от неговата къща от Муртаза Клечов, след почти денонощно издирване от полиция и местните в Якоруда.

Горския стражар твърди, че не знае как детето се е озовало толкова далеч, но било доста пъргаво за възрастта си.

Хората от района си спомниха подобна случка преди години случила се в село Бунцево. Тогава в планината изчезна 4-годишният Абди, който бил с родителите си за сено. Детето бе открито чак на осмия ден в гората. През цялото време ходило само през гората и спало в дънери, но оцеляло без наранявания.

Майката на Мехмед и баба му плакаха от щастие, когато разбраха ,че рожбата им е открита. Предстои мащабно разследване, как мъникът изчезна безследно от дома си. снимка: „Дартс“.

 

 

 

В социалната мрежа заваляха похвали за директора на ОД МВР-Благоевград Ст. Комисар Дойчин Дойчинов снимка 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене