Представители на СДС от Пловдив преминават в партията на Цветанов

Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от 15 общини от областта, около 300 души, ще продължават политическото си бъдеще в политическия проект на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. Това обявиха в Пловдив Георги Пилев, Николай Хаджийски и др., предаде БТА.

„Обезпокоени сме от случващото се в партията, от липсата на диалог, както и от абдикацията на ръководството от възможността за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и областта има обезверяване и смятаме, че има отказване от идеалите на СДС“, заяви Георги Пилев.

Той добави, че около 300 членове на партията от Пловдив и областта са взели решение да продължат политическото си бъдеще в друг политически субект. Като най-близък до техните идеали приемат проекта на Цветан Цветанов „Републиканци за България“.

Тони Симидчиева, една от учредителите на СДС в Пловдив, заяви „Няма да оставим СДС да умре и няма да скърбим за тях. Заради тези хора трупахме години наред негативи и сега ще трябва да възстановим всичко разрушено от тях“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене