С ентусиазъм и желание, с пожелание за здраве и висок дух започна новата учебна година за училищната общност на НПГ „ Д.Талев“ (ВИДЕО)

Неврокопската професионална гимназия „ Димитър Талев“ посрещна своите 700 възпитаници в празнична и комфортна учебна среда, с обновени и тържествено украсени кабинети и при спазване на всички санитарно-хигиенни условия. Учениците изпълниха с живот, усмивки и радостни срещи училищните коридори и стаи и размениха  със своите преподаватели сърдечни пожелания за здрава и успешна учебна година.

С тържествена празнична програма  в двора на училището бяха посрещнати  седемте  новоприети класа –  осмокласници и единадесетокласници – и така официално станаха част от голямото ученическо сърце на НПГ. Те бяха топло посрещнати от ръководството на училището и преподавателите, които ги поздравиха за чудесния избор на училище и ги увериха, че много скоро ще се убедят в  очарованието и магията на Неврокопската професионална гимназия – училище, в което ще се чувстват насърчавани, свободомислещи, знаещи и можещи.

Директорът – г-жа Мария Георгиева – приветства новоприетите ученици и по стар български обичай ги благослови с поливане на вода със здравец.

Така с  ентусиазъм и желание, с пожелание за здраве и висок дух, с  вяра в доброто – както повелява патронът на училището  – започна новата учебна година за училищната общност на НПГ „ Д.Талев“.

НОВИТЕ КЛАСНИ СТАИ 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене